am o problema psihica cu tdi urile. asta e tot. poate o sa ma dau. oricum de ras nu ma fac.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postio ma dau )
P.S. fa ceva cu interfata aia de mobile a forumului ca se vede oribil si nici nu mai pot trece la cea normala.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
am incercat eu cu a mea vs un megane ca al tau pe 1-2 a stat la o masina de mine si pe 3 am inceput sa ma departez de el ,si masina mea nu batea logane 16v .Last edited by Cristi_Xp; 31 March 2011, 00:12.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Doc View PostVreau sa vad si eu daca mai este in mintiile ei. Oricum o sa ajung cu ea pe dyno pentru verificarea martoagelor, dar pentru fun n-ar strica niste play-uri nocturne.
Originally posted by fuguletz View PostCa tot n-am apucat saptamana trecuta ... as vrea sa vad ce as face contra lu' CataFOF, sa-l provoc ? 1.6mpi cu ce o mai avea el pe acolo vs 1.6 16v 110cp si 1295kg!!
Comment
-
bai sincer inainte de podul grant aveam 120 in a treia ... cand s-o schimb pe a patra s-a gasit unu sa iasa de pe o strada ... pe treapta 2 din mers m-a facut foful, dar cand am traso pe a treia ma apropiam incet ... vreau sa incerc si de pe loc sa vad ce si cumsigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Posthttp://www.youtube.com/watch?v=Ra73Pb5GblM
video`ul cu ibiza
se vede clar ca merge foarte tare masina ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment