Originally posted by Nepotu123
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Sper ca astazi reusesc sa pun si eu gumele de vara pe masina, oricum cred ca ramane pentru weekend.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postavea o admisie , asta ce a zis el.
de la start a luat o masina diferenta , plus kg in minus si masina facuta altfel , sa cunoscut la finish.
dupa ce a trecut el de passatul ala din video , am lasat acceleratie.
Unde te-ai dat tu cu el m-am dat si eu. O locatie total aiurea dupa parerea mea, d-abia apucam sa prind 100 acolo. Cred ca nu sunt nici 300 de m.
@nepotu: timpul ala de 10,4s e pentru ibiza normala de 1.6 16v 105cp, nu varianta asta sport care e mai usoara, cu autoblocant electronic etc. Chiar daca pe site aia declara 10,4 nu ala e timpul real.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Originally posted by Shakar View PostCiudat, cam 1450-1480 au in talon Passat-urile 1.9 TDI, ..............................
Dar e ok, doar asa ca mi-am adus aminte )
La un A4 automatic am vazut in talon 1510 kg.
Nu sunt tancuri, dar sunt grele.
Comment
-
Originally posted by fuguletz View PostCa tot n-am apucat saptamana trecuta ... as vrea sa vad ce as face contra lu' CataFOF, sa-l provoc ? 1.6mpi cu ce o mai avea el pe acolo vs 1.6 16v 110cp si 1295kg!!
ma dau eu cu tine asa de funLast edited by razvanypo; 31 March 2011, 23:08.Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
-
Originally posted by grutzz View Postuna si de la mine...cu loganelu meu...http://www.youtube.com/watch?v=64OnQKNcJBs
cred ca si camerele alea spion filmeaza mai binePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Octavian___32 View PostSi eu cand spuneam cu cateva pagini in spate ca sunt vreo 350-400 kile diferenta fata de mpi ai spus Are cam 200 kg in plus un Passat nu 400, doar nu e tank...
Dar e ok, doar asa ca mi-am adus aminte )
La un A4 automatic am vazut in talon 1510 kg.
Nu sunt tancuri, dar sunt grele.
Diferenta intre Prestige 16V si Passat 1.6 este de 300+ KG, daca e diesel se mai adauga cateva.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Nu incerc sa o scot nicicum, hai sa iti mai explic o data.
Asta ai spus tu =>
Asacuta-l pe Tavi ca am facut proba, stai si pe tr III.
Dar TeDeI 100cp Passat, nu Golf.
Are vreo 350-400 kile in plus, e enorm de mult.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
Comment