If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da, e remapat ..
si cu speed stau egal. e stock, doar remapare. si eu luasem avans pe tr II, dar pe a treia veneaaaa si se ducea. masina cica e stock.
mi se pare aiurea dearece dacia in datele oficiale pe 1km cu start de pe loc 1.4 are 34'90", iar dci-ul are 35". avand in vedere ca pe treapta a 3-a recupereaza atat ma intreb pe treapta a 4-a se intampla ceva miraculos?
O fi calcat pedala mai moale ala cu sandero cand a accelerat de pe loc,de o accelerat mai incet ) O fi avut frica La 180 cai trebuia sa accelereze 0-100 mai iute.
Pana la 160 ,acel sandero accelereaza cam ca cel cu kompressor,dar 0-100 mai greu fata de loganul cu kompressor,cine stie ce e acolo,cu acel sandero
Last edited by fanrenault; 9 April 2011, 13:00.
Reason: Automerged Doublepost
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
facand comparatie cu masina lui vgroza nu mi se pare cine stie ce sandero ul ala...la 160 180 cai pe ~1100 kg ar fi trebuit sa se miste mai bine...cel putin 0 100 parca e un 1.6 16v remapat
facand comparatie cu masina lui vgroza nu mi se pare cine stie ce sandero ul ala...la 160 180 cai pe ~1100 kg ar fi trebuit sa se miste mai bine...cel putin 0 100 parca e un 1.6 16v remapat
Asta vroiam sa spun si eu...0-120 chiar nu e impresionant, zici ca are pana in 120 CP.
@ Cristi - asa e, sunt foarte invidios pe cei cu finale "sport" .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment