110 km/h pe ceas, este aproximativ 100 km/h real.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Eu nu inteleg ceva. Masina lui Radu are mai multe modificari, sau doar chip-tuning? Pe ce te bazezi cand zici ca ai putea sa faci un 1.6 8v? Ai si alte modificari, sau te bazezi doar pe calitatile si indemanarea ta de sofer?Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
-
@raduprov: pai acolo e "buba", ca de la 100 la 110 pe ceas trec cateva secunde, si se duce dracu tot timpul ala bun scos la 0-100 pe ceas. Deci un 12-13, radule, e mai realist decat 10-le scos pe filmare. Eu cand am zis 10,3 pana la 100, tin sa te anunt ca aveam cam 115-120 pe ceas -gume mai mici, eroare mai mare chiar imi faceam griji ca tu ca sofer recuperezi un handicap de 30 de cai fata de un prestige.
iar viteza ta e oricum in top5, pt ca in afara de prestige-ul lui mareom, eu si inca vreo 2-3 care am dus acul la 210, urmezi tu cu 1.4 cu 190km/h. Diferenta insa e ca noi am facut-o pe drept, cu 2 "elefanti" de peste 100kg in masina.
acum intelegi de ce am zis s-o lasi mai moale, ca nu-i avion loganul? Da-te pe gtech pe drum drept si vedem atunci valoarea masinii.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by SUPERCAR View Post..................Eu il astept pe octavian_30 sa vad ce ii poate "racheta"
Auzi dar di ce pe mine si nu pe Raduprov ca doar el sustine ca a scos pe 0-130/h 19 secunde?? (si eu nu cred).
Raduprov: hai baga clipu cu 0-130 sa ma minunez sau/si sa ma fac popa )))
Eu am clip facut si-ti spun ca sub 20,50- 21,00 secunde nu scoti (in conditii corecte, fara vant, fara vale).Last edited by Octavian; 20 November 2008, 23:28.
Comment
-
Daca aveam un 1.6 cipuit at probabil ca faceam una, asa nu prea are rost ca rezultatu e previzibil. Dar daca vrei neaparat ne dam )) (si Streulea m-a tot invitat la liniuta, dar n-am vrut sa-l nepotesc ))))) )
Da' ce...Am laudat io tare 1.4-le? :|
PS: momentan sunt depaaarte, n-ai clip cu 0-130?
Comment
-
Octavian tu ai un fix si citeste te rog mai atent
cu 190 am fost la vale atunci doar atat ...
filmari nu am , cand o sa am le atasez si o sa te convingi (doar am cronometrat)
la 0-100 nu aveam 100 pe ceas aveam undeva la 105 poate chiar 110 pt ca lasam acu sa treacaIts just a car ...
Comment
-
Mai probabil ca am un fix.
Dar tu ai spus: 0-100 11 sec
0-130 19 sec
si 0-160 40 sec.
Dar n-am vazut nici un clip, vrei sa te cred pe cuvant, nu pot pt ca am serioase indoituri.
PS: Feleacu il stiu, acolo am mers si eu cu microbuzu cu 170 (si probabil ca mai mergea daca era mai liber, pe autostrada la vale am luat 180).
PPS: eu iti spun timpii mei (ma crezi? ) )
0-100 11,6 sec
0-130 21,6 sec
0-160.....yyy secunde.. (sigur sunt trei cifre, cred)Last edited by Octavian; 21 November 2008, 00:49.
Comment
Comment