ne-am dat din mers asa putin... de la 40 la 120 km/h, a plecat inaintea mea si l-am luat cand aveam vre-o 70 si ma tot indepartam.Colegu a ajuns la o concluzie: pana la 140 km/h ii dau cateva masini dar la viteza ar putea sa ma faca(nu contest)
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by Inspector View Postne-am dat din mers asa putin... de la 40 la 120 km/h, a plecat inaintea mea si l-am luat cand aveam vre-o 70 si ma tot indepartam.Colegu a ajuns la o concluzie: pana la 140 km/h ii dau cateva masini dar la viteza ar putea sa ma faca(nu contest)
Originally posted by aleXpeed View PostMelcule, acum cu Kormoranele tale 60% te fac.
Bomba bombelor? Golful 3 cu care m-am dat cica are 75 cp stoc (cica 55 kw in talon)... poa' sa arate si cartea cartilor ca nu-l cred ca are 75 cp, are 14 sec 0-100. Bat Logan de 13 sec 0-100 cu o masina juma' si sa stau apoi egal cu 1.8 75 cp de 14 secunde 0-100? Am avut o discutie mai aprinsa cu omu', il las pe el cu ai lui 75 cp deghizati in 90 probabil (ala de 90 are 12.7 0-100, mai e cum mai e). Practic, am umblat in 1.4-ul meu sa am abia 75 cp si 0-100 in 14 secunde, desi fac probleme la 1.6 mpi.
Comment
-
octavian si eu am aceeasi problema cu dci ) La mine plecam eu bine si pe treapta 3-a revenea si ma depasea cam cu jumatate de masina.
Daca din plecare castiga o masina poate pleaca foarte bine sau ti s-au mai dus cauciucurile si pierzi la plecare. Eu cu alexspeed cu kormoranele imi luam o masina pe plecare si cu cauciucurile de iarna plecam egali.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postnu mirosea a chiptuning in spate ? eu de aici il simt
Nu stiu ce sa zic...castiga constant pe fiecare treapta.
o8MeLC: am plecat relativ ok de fiecare data, fara scarturi (nici dizalaru n-a plecat cu scart) dar eeefectiv pana sa ajung in 5500-5800 rpm, curu lui era deja la botu meu (al masinii evident).
E drept ca mi-am dat avansul o idee inapoi, dar cu 1.4 stock n-am treaba, tot il dovedesc.
Si nu scotea fum mai...deloc.
PS: si nici n-am avut roata de rezerva ))
Interesant, tre sa mai incerc si cu alte dci 85 care stiu sigur ca sunt stock.
Comment
-
era ud pe jos atunci octaviane , ca iti dai seama ca plecau daca era aderenta si nu invarteau rotile in gol pe apa ...
intr`un fel pierde aderenta cand e ud pe jos un 16v si in altfel un 1.4 cu 30 cp mai putin .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment