nu am cum sa-ti explic , doar sa`ti arat .
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by alessandro View Poste...............................
- la 4500 rpm am aproape 90 cai si cad fix pe plaja de cuplu maxim
.....................................
p.s. ce ma mir este ca Distrigaz din 2000 pana la 4500 cu a 2 a a stat bara in bara cu mine. egalitate perfecta
- mai tarziu am incercat cu FUG 16v traseu fara cat. la 100 110 avea 2 masini in fata mea. pe sfert cred ca imi da 4
- motoru meu clar nu e in mintile lui
Da' vezi ca teoria asta zice una si practica alta ))
Comment
-
Pai e concludent, ca-ti spun in cat se traduc pe 400 m cele 1,5 sec intre 1.4 si 1.6mpi: doua masini.
Asa ca din tr II o juma de masina aia e, adica sunt convins ca daca ati fi incercat de mai multe ori tot ala era rezultatul.
PS: daca gasesti sa faci cu un 1.4 mpi stock si schimbi in 4000, zic ca o vei lua si mai mult.
Comment
-
alex da 2 masini + la 1.4 stock full. alex are 90 cai da la roti nu te gandesti ? sunt mai mici in diametru. e ca si cum ai avea un diferential mai scurt. prima data tu si xp u ati zis ca ma crapa 1.4 stock. uite ca am stat egal cu 1.4 care se da la 1.6
o sa gasesc un 1.4 stock si ma dau in 4000 unde am 82 cai. zici ca suntem copii mici. da mi placeLast edited by alessandro; 28 April 2011, 19:50.
Comment
-
Poate s-au mai revigorat cai dupa ce ne-am vazut, asta inseamna ca am avut mana buna.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postalex da 2 masini + la 1.4 stock full. alex are 90 cai da la roti nu te gandesti ? sunt mai mici in diametru. e ca si cum ai avea un diferential mai scurt. prima data tu si xp u ati zis ca ma crapa 1.4 stock. uite ca am stat egal cu 1.4 care se da la 1.6
o sa gasesc un 1.4 stock si ma dau in 4000 unde am 82 cai. zici ca suntem copii mici. da mi place
Si la 4000 iei bataie pentru ca tu pici si mai jos in ture ...
Oricum sunt foarte interesante liniutele astea si productive )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postiau cam o masina jumate de la alexpeed....am luat si mai mult de la fostul RGI....
SYA mi-a zis ultima oara cand ma dadusem cu tine si RGI ca va dadusem 2 masini juma - 3.
Acum cred ca-ti dau si mai mult, ce o avea a ta nu stiu.
Comment
Comment