Cu Logan 16v a zis ca nu vrea sa se dea. O sa incercam cu 1.6 stock. Sunt sigur ca Loganul va veni primul
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by bossake View PostAveo 1.4 101cp are cifre mai slabe decat aveo 1.4 94cp. Din cate am vb cu cineva care are aveo zicea ca motorul asta de 101 e facut pt consum (ala de 94 cam rupea norma la consum) si e si euro5.(deci perf. mai slabe).
Si in cifrele 0-100 cel de 94cp are vreo 11.3 si ala de 101 are 11.9
Numai ca la Aveo cica i-au marit un pic puterea si s-a redus din diferenta.
Oricum Euro5 a suprimat inuman din caracteristicile benzinarelor (in special).
Originally posted by goofiy View Post................ai ceva cu mine ca am 15 ani???
Comment
-
@octavian eu m-am dat cu g4 90 cp si l-am luat ..destul de urat
m-am dat si cu g4 101 cp si acol am luat bataie pe ultima suta de metri
@goofy eu zic sa stai cuminte sa mai faci putina experienta la volan ...Doamne fereste de ceva ca nu va vad bine , nici pe tine nici pe tatal tau ...Its just a car ...
Comment
-
fratii mei nu eu fac liniuta.....tata o face.....
si rezultatul mult asteptat este ca loganul a luat bataie aproape jumatate de masina....tin sa precizez ca era ud pe jos si chevroletul a plecat mai bine...DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
Originally posted by retro 590 View PostMasina lui e in stare destul de buna. Am sa vad cum fac pana la urma pentru simplul fapt ca eu nu am permis...si nici remapare pe masina. Dar v-am intrebat pe voi pentru ca omul e convins ca masina lui, daca e 16v, are o ''bestie" de motor sub capota si poate fi invinsa cu greu...mai ales faptul ca tot zice ca un Logan nu are sanse in fata Opelului ala nici macar daca e remapat...
Originally posted by FlorianYFL View PostEu cu 1,6 (87 CP) am batut un Fiat Marea motor 1,6 103 CP.
Vazut live cum logan 1,4 bate hiunday accent 1,4 16v resoftat si un 206 1,5 dizel.
Logan powaaaaaaaaa
Crezi ca mai avea toti caii in grajd?If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
-
Originally posted by Niki B View PostE vorba de Opelul TDK, al lui Culcea? Daca da, masina aia nu e in stre destul de buna, e excelenta!
Dar Loganul rosu 1.6 stock cu ROX la numar(stii si masina asta si mai ales cine o conduce ) l-a facut pe cel cu OpelulUrcarea e grea...dar panorama e fantastica!
Comment
-
-
a fost 1-0 pt aveo, dar a ramas ca ne mai dam cand e mai uscat...
de schimbat a schimbat trI la ~5800, II la ~5600(pe treapta asta a recuperat mult dupa ce a avut acel start dezastruos) si tr III a ajuns pana pe la 5000 dupa aia s-au oprit...DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
Comment