ma dau eu cu 1.4 de curse.....cand o facem cristi.?
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Eu n-am treaba cu ce a zis Alex, eu iti zic doar ca datele alea n-au fost scrise doar ca sa fie acolo, s-au facut teste peste teste. Gaseste un Logan 16v stock da-te cu el de cateva ori si apoi vezi daca vrei crede sau nu hartia. Diferenta aia de 1.2 secunde o vei vedea in distanta de la finish.
Mie mi-e sa nu se tina bine de tot un 1.6 8v stock cu Opel 16v si chiar sa te faca unu remapat.Last edited by Nepotu123; 8 May 2011, 23:14.
Comment
-
Originally posted by cristiubs View Postda ti-o iei de la clio 1.4 cu soft....macane ;)
Comment
-
@Nepotu - eu sunt dispus sa mai incerc, rezultatul nu m-a surprins pana acum, nah
@alexSpeed - nimic special, faceam si eu o afirmatie referitoare la performanta ta de a bata 1.6 16V de la Opel.
Si eu cand erma mai mic si ma incapeau tenisii aia sport fugeam pe jos mai tare ca Dacia Sport 1.4.E cam la fel
Comment
-
cristiubs daca te uiti la datele unui clio symbol ai vedea ca e normal ca 1.4 clio sa bata 1.4 logan. Clio are sub o tona si loganul trece cu pana la 200 kg peste tona. daca te uiti la datele producatorilor, la logan 0-100 sunt 13s, clion 0-100 12.5s. oare e ceva anormal ?
Comment
-
Da, ma bate Clio Symbol 1.4 cu soft (juma' de masina la 140), mi-am luat bataie si de la 3 Dacii Solenza "stock", mi-am luat-o si de la 320i e36, hmm, de la ce mi-am mai luat eu bataie... aa da, Cielo 1.5 de 75 cp, DOUA masini acum 1 an jumate, Nexia 1.5 "stock" o masina, Logan 1.6 mi-am luat-o si de la alea..
Tre' sa-mi reconditionez nitel motorul, Clio stock are 12.5 0-100, Loganul 1.4 are 13 secunde 0-100.
Sa speram ca nu voi renunta la aerul-conditionat ca va fi senzatie... inca nu vreau sa-l dau jos, cativa stiu faza, ma dau de placere iar dintre cei care m-au batut, eram si stock, sau modificat, nu mai stiu.
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View Postcristiubs daca te uiti la datele unui clio symbol ai vedea ca e normal ca 1.4 clio sa bata 1.4 logan. Clio are sub o tona si loganul trece cu pana la 200 kg peste tona. daca te uiti la datele producatorilor, la logan 0-100 sunt 13s, clion 0-100 12.5s. oare e ceva anormal ?
@ nepotul....eu zic ca opelul a trecut primul, dar carcotasi exista, asa ca astept un Logan ca provocare.Daca are sau nu soft, nu se va sti niciodata, sunt multi care se declara stock si nu e asa...dar imi asum si riscul asta.Desi mi se pare un aspect de ultima speta sa ascunzi un aspect ca si modificare si sa fii mandru ca ai batut ceva mai slab, gen...Octavioa RS vs Octavia simpla...sau mcd vs astra stoc.Ca distractie e ok ca lupta fix inutila
PS: dane nu intelege gresit mesajul.
Originally posted by aleXpeed View PostDa, ma bate Clio Symbol 1.4 cu soft (juma' de masina la 140), mi-am luat bataie si de la 3 Dacii Solenza "stock", mi-am luat-o si de la 320i e36, hmm, de la ce mi-am mai luat eu bataie... aa da, Cielo 1.5 de 75 cp, DOUA masini acum 1 an jumate, Nexia 1.5 "stock" o masina, Logan 1.6 mi-am luat-o si de la alea..
Tre' sa-mi reconditionez nitel motorul, Clio stock are 12.5 0-100, Loganul 1.4 are 13 secunde 0-100.
Sa speram ca nu voi renunta la aerul-conditionat ca va fi senzatie... inca nu vreau sa-l dau jos, cativa stiu faza, ma dau de placere iar dintre cei care m-au batut, eram si stock, sau modificat, nu mai stiu.
Comment
-
12.5 are Clio stock 0-100.... remapat si mai putin..
stock pe G-Tech am scos 16.2 cu toroapa mea, e o evolutie totusi, juma' de masina de Clio remapat, eu stiu de la ce japita am plecat, mergea in a 2-a zici ca mergea din inertie.
Comment
-
Originally posted by cristiubs View Post
.In plus, o diferenta de 1.2sec pe intervalul 0-100 poate fi cu usurinta suplinita de o plecare un pic mai buna, un schimb de treapta mai prompt, etc.Sunt multi factori ce trebuiesc luati in seama, nu doar timpul 0-100Last edited by bossake; 9 May 2011, 00:23.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Originally posted by bossake View PostFara suparare dar ce zici tu aici e de domeniul SF. 1.2s inseamna MULT spre FOARTE MULT la o liniuta.Evident, asta daca nu incepem cu comparatii aberante de genul sa il pui pe unul care are permis de 1 saptamana, sau vreun mosh de 50 de ani sau d-astea, atunci normal ca se recupereaza. astra G 1.6 16v nu are nicio treaba cu logan 16v. E mult sub . Chiar aberant ce spui tu.
Originally posted by cos_min_i View Post@cristiubs - dimineatza zici ca te potolesti si acum pe seara te facusi racer ?
-reglativa scorurile pe sosea nu pe forum...
Comment
Comment