acum v-ati aprins aici ...cristiubs - lasa supozitiile si vorbitul din carti si iesi pe strada ,adu masina/masinile si vezi ce se intampla ... eticheta o ai pusa deja
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by dsign View PostCand aveam soft de fabrica si jante de 17" cu arcuri eibach, mi-am furat-o de la astra h gtc 1.6 16v cam un bot de masina. Plecam in fata pe primele 2 trepte, iar pe a treia ma lua, la a4a ramaneam in aceeasi pozitie (el cu botul in fata) iar la peste 140 se ducea grav de langa mine.
Aveam atunci 1.6 stoculets.
Cu 1.4 remapat (fara ac) pe tr I si II stau langa Astra 1.6 16V dupa care s-a terminat.
Cu Astra 1.4 14V dau clasa pana pe la 140, dupa care se duce in fata (daca e drum).
G ambele ))
Facand si cu Logan 1.6 16V, pot sa spun ca bate Astra 1.6V aaaabsolut din orice pozitie.
Comment
-
O sa-mi deschid butic mobil cu atatia spectatori si participanti, sa vezi ce bani or' sa iasa, oho.
@XP: la 130 cp te-ar putea bate un R5, nu bag mana in foc dar banuiesc.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostO sa-mi deschid butic mobil cu atatia spectatori si participanti, sa vezi ce bani or' sa iasa, oho.
@XP: la 130 cp te-ar putea bate un R5, nu bag mana in foc dar banuiesc.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ma bate un golf 3 din 1996 cu motor de 1,8 benzina?motorul a fost refacut de vreo 2 ori este fara catalizator si o finala sport...
Eu avand 1,6 8valve, ax came sport,catalizator jos cu traseu pe 50 fara serpi, green filter...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Il bati daca e ala de 75 cp, eu stau egal cu asa ceva. Trage bine rau pentru 75 cp stock. Daca are 90 la baza in mintile lui sunt sigur ca merge bine dar eu zic ca-l bati. Merita sa incercati oricum.
Comment
-
dupa ce va fi gata masina merg sa ma dau cu el si cu un vectra b 1,6 16v tot de prin 95-96
el e sigur ca ma face)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
Comment