Aveti idee ce motor si cati CP are loganul acela rosu de constanta? CT XX COX parca avea numarul. Mie mi s-a parut destul de puternic loganul . a participat sambata si duminca la cursele din braila
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by bogdan_1984 View PostAveti idee ce motor si cati CP are loganul acela rosu de constanta? CT XX COX parca avea numarul. Mie mi s-a parut destul de puternic loganul . A participat sambata si duminca la cursele din braila
Se poate sa aiba chiulasa de 16v si deja are din start 100cp,cand il mai vad pe la curse il intreb.
Comment
-
Hai sa n-o dam in barci...Chiulasa de 16V si gataaa....100 cp )))
Va rog
Are o evacuare buna (probabil ca i-a facut-o cineva care chiar stie sa faca asa ceva), un filtru sport, si un remap , garantat ca n-are alte ''giumbuslucuri''.
PS: daaaa, e tare pt ca are injectoare de 1.6 )))))))))))))))))))))
Comment
-
Pana acum nici un pasionat de liniute. Vezi ca astepti degeaba, asa am asteptat si eu pe unii la sannicolau sa ne dam pe circuit si n-au mai ajuns nici dupa 6 luni...Si inainte mama frate cat de bine se dau ei cu masina si...MumuDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment