Originally posted by Cristi_Xp
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
165 70 14 sunt mult mai mici. ca aproape cu 4 cm mai mici. deja e ca si cum ar avea diferential scurt fata de logan
sa zic ca pe mine m a ars o SN tziganita. am preferat sa nu postez din cauza rusinii. in trafic mi a tras o din toate pozitiile. nu stiu ce avea pt ca nu am vorbit cu respectivul. am preferat sa fac stanga la semafor desi trebuia sa merg inainte. se vedea ca e "racing"
Comment
-
cu 2 si o solenza . Una avea si evacuare sport ,si nimic prin interior si cu toate ca am pierdut un pic cu intratu in a2a ,pe 3a l-am facut ,deci nu are nicio sansa indiferent cati credem in mos craciun .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mie mi-a confirmat-o un proprietar de SN care mai facea "cumparaturi" cu ea. Mi-a zis ca a facut 1.4 dar si-a luat-o de la 1.6. Sunt totusi 15 cai diferenta + un cuplu mai mare. Nu stiu daca ii suplinesti cu niste roti mai mici si 100 kg in minus.
Comment
-
Originally posted by Nepotu123 View PostMie mi-a confirmat-o un proprietar de SN care mai facea "cumparaturi" cu ea. Mi-a zis ca a facut 1.4 dar si-a luat-o de la 1.6. Sunt totusi 15 cai diferenta + un cuplu mai mare. Nu stiu daca ii suplinesti cu niste roti mai mici si 100 kg in minus.
totul depinde de sofer .Eu in afara de 16v resoftat n-am luat bataie de la nicio "dacie" ,si cu 16vu cand eu cand el ...asta inainte sa pun axa ,dar am si crapat o cutie pana in 50-60 mii km , partial vina mea,partial reparatie de dorei in service .Dupa ce am pus axa nu mai puteam liniute ca pierdeam pe plecarea de pe loc foarte tare, ulterior mi-am dat seama dupa 1 an ca aveam 4 supape strambe ,si pierdeam compresie pe turele mici , dar in mers pana la 180 aveam 2 masini in fata de un 16v stock .Dupa ce am dat jos catalizatorul , nu am observat nicio diferenta fata de cum stateam cu masinile respective inainte de modificare .
La victime mai adaug si un civic de 90 cp cu admisie si evacuare sport, un opel astra 2.0 150 cp cu sofer planta.La volan la 16v pe 1-2 si un pic din 3 un vectra cu ceva motor v6 , ce ne prostea ca are 80 cai )
Eu am incercat cu roti pe 16" vs un 16v softat, pe 1-2 il bateam ...pe 3 la jumate trecea de mine tare .I-am pus 2 oameni in masinade 70 kg , pe 1-2 il faceam ,pe sfarsit de 3a mai prindea si ma batea ...deci indiferent cat de greu e ...tot de prinde din urma , diferenta e cat de repede te prinde .
de la o anumita viteza , nu cred ca mai conteaza asa mult cat de greu e ,doar pana se pune cat de cat in miscare .Last edited by Cristi_Xp; 17 May 2011, 21:41.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
...cu sofer planta
Totusi 140 kg (~2 pers) conteaza mult la 400 m.
Te cred totusi pt ca ai incercat.
Ceva similar am facut in vremurile bune (cand nu am venit sa-mi dai avansul inapoi) al meu vs 1.4 stock cu gpl (facut pe benzina), ii dadeam rau , am pus o pers de 60 kg in dreapta, tot i-am dat, si culmea, pe tr III.
Comment
-
Povestea de seara...
Azi eram senzatie prin oras, eu cu inca 2 tovarasi si Borbeturile in portbagaj, vedem un Megane Shake It (penultimul model), dci, alb cu folie pe spate, de Buzau, o gagica la volan, ea pe banda 2, eu pe banda 3, claxoane, zambea fraiera, ii fac cu mana insistent, o lua inainte. Mergem noi usor, la un moment dat imi face manevra, si imi taie fata fix la o trecere de pieton(T)i, daca nu prindeam strat de-ala rosu sub roti o executam la spate original. Apoi dai dupa ea, eu pe liniile de tramvai, ea pe banda 2 pana i-am taiat fata si am franat si eu ca sa fim chit, fix la semafor dupa care vine un taximetrist langa mine "baieti tineri, pacat de voi, ce-i aia sa alergati asa?" Noi ca ne taiase fata si franase brusc, i-am repetat manevra sa nu ne uite la care el "am vazut ca era sa intrati in Meganu' ala, nu va tin franele, e Logan" si eu, "problema e ca tin foarte bine, nici frana de motor nu mai era buna pe moment, am mers tarasH, am gumele "bune" si cu masina grea". La semafor eu o luasem inainte si aia se dusese, nebuna dracu'!
Las' ca asa se invata omul, mai un drift, mai o frana, o janta, cred ca ma bag la drifturi.
Comment
-
Una e o urmarire asa prin oras noaptea cand nu mai e nimeni pe strada, o liniuta, dar cand se ajunge la manevre din astea copilaresti si periculoase gen intrat brusc in fata si pus frana eu zic ca nu mai e distractiv. Daca te pupa sau o pupai(cu masina nu altfel, ca atunci iti placea ) sa vezi ce te mai distrai .
Comment
-
Cand ai 2.6 presiune pe rotile din fata si 2.5 pe spate, e panarama rau (185/65)! Aici am povestit driftu' de acum cateva zile(215 40 16)?
Comment
-
Originally posted by Octavian___32 View PostNu.
1.6 100 cp.
Pana pe la 4500 rpm nu prea simti diferente intre 1.6 100 cp si 1.6 115 cp.
Cat e de puturoasa (si grea!), la reprize bate Logan 1.6 mpi.
Atunci ce poti spune de 1.6 mpi..?
De 1.6 mpi pot spune ca e singura motorizare Logan pe care mi-as lua-o, chiar si in detrimentul dci sau 1.6 16v (am motivele mele pe care nu vreau sa le expun pentru a nu da nastere la polemici). Este motorizarea ideala, din punctul meu de vedere, pentru greutatea loganului. Then again, e doar opinia mea.
Comment
Comment