Originally posted by Nepotu123
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by razvanamza View Postnenea, un 1.6 normal il faci pe paine. daca si albina lui cosmin e standard, eu am fiat
Nu sunt atat de praf pe cum crezi. Acum 3-4 saptamani m-am dat cu un Fiat Punto mk2b Sporting si am ramas surprins. Masinuta are 960 kg, 94 caluti si face suta in 9.6 secunde. Pleaca mai prost ca masina lui CataFOF si mult mai bine ca mine.
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Poston1x1 , poate ne mai gasim pe undeva , am mai facut ceva tiganeli pe la masina si poate mai scad distanta aia
Mie-mi mananca ficatii masina asta. Pe langa problema cu lipsa de boost se pare ca raman si fara ambreiaj. Pe langa astea mi s-a stricat panoul cu instrumentele de bord si iar trebuie schimbata distributia. Mai are rost sa spun de uleiul care curge din cutia de viteze? ) 26.000 km FTW!
Comment
-
Am o roata nitel o ia in alta parte decat masina. Daca e de soseaua cu 5 benzi nu stiu, mai intai sa ajung la fulger si apoi ne descurcam. Parca vad ca raman cu Fofulet pe la 12 sa cautam actiune, deocamdata nu-mi mai arde dar tot o fugaresc.
Comment
-
cine e 1.4 asta melcule ? ca il vreau eu
fara mirc ca ne suparamLast edited by Cristi_Xp; 21 May 2011, 20:51.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
"1.4" in 3 cilindri mai exact.
Chiar ca si-a dat jos si scaunul de la sofer de n-a mai venit).
Comment
-
Logan 1,4 stock vs papuc diesel 4x4 1,9 d s-a soldat cu o jumate de aripa in fata pentru papuc.In mod normal trebuia sa nu pot sa citesc motorizarea.Nu stia tipul sa dea in masina si se pare ca ambreiajul era varza.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
voi nu v-ati dat din mers cu un papuc dizal, asa-i? mai ganditi-va si ca masina aia are 800 de kile si motorul ala are un cuplu cat 1.6mpi. chiar trage, desi viteza maxima e sub cea a loganului.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment