Ma uit la titlul thread-ului apoi citesc, consternat, "declaratii de dragoste" la adresa papucului diesel. Ne rad curcile...
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
vreo 70 de cai cred ...
pai eram in centru orasului mergeam si eu incet cu 40 la ora , ma delectam cu niste manele dinalea pa sistem si cand il vad ca trece reisaru pe langa mine .. am calcat-o la fund , am iesit din centru pe o portiune dreapta de vreo 2 km care ducea spre case si da-i fuga dupa el , il depasesc si el ambitios in spatele meu cam la 2 masini distanta ))
La un moment dat o las in plafon la 80 cu a 3 , ajunge parelel cu mine , sa ii dau omului o speranta , atunci am calcat-o la fund si am luat juma de masina avans ...
Dupa loc i-am dat cam o masina jumate- doua din ceea ce mi-au zis prietenii ..Last edited by Loganu; 22 May 2011, 22:00.
Comment
-
Melcule, nicio sansa cu ursuletul 316, azi l-am condus, senzatie cum urca in ture, pe noi ne bate original! M-am convins singur desi stiam ca batuse multe masini, deci sa n-ai sperante ca-l faci cu 1.4 in starea actuala + ce plecare are ursu', blanaa.
PS: cei ce nu stiu, este vorba de un BMW e30 316i sedan cu 110.000 km. reali, original (doar toba cu doua evacuari). Se vede pe masina ca are kilometri reali.
Comment
-
Omu' se da in general, eu cred ca il faci Cataline, BMW-u in cauza este un etalon pentru toate 316-urile cazute. Este un 316 in mintile lui ca lumea, inchegata, merge al dracu' de frumos masinuta.
On-topic: azi am facut un 1.5 dci de 70 cp Ph2 prin oras pe bulevard in lung, 120 maxim, nu ne-am luat de la semafor, vedeam ca fuge si am zis ca m-a lovit in onoare sa-mi stea asa ceva in fata)).
Comment
-
salut...ieri seara am facut 4 liniute, cam pe un kilometru si ceva...prima data m-am facut cu un cielo 1.5 75CP pe gaz, i-am dat cateva tiruri distanta, dupa aia tot cu cielo da pe benzina si i-am dat 2-3 masini distanta, dupa aia m-am facut cu o super nova resoftata si filtru sport si nu mai stiu ce avea, ala mi'o dat cam o masina distanta, si dupa aia m-am facut cu ceva mazda din 90' si ceva 1.5 90 benzina si la asta i-am dat cam un tir si cva distanta...dupa a 3-a liniuta mi'o urcat apa la 6 linii si am lasa'o cam 5 minute la relanti dupa care am oprit motoru l-am mai lasat vreo 10 minute sa se raceasca si apoi am facut a 4-a liniuta cu mazda dupa care nu mi'o mai urcat apa, ar' fi ceva problema daca mi'o urcat apa la 6 liniute? pe logan am 1.5 70CP resoftat
Comment
-
da e problema si pentru benzina, d-apoi pentru dci..cauta thread dedicat
si in legatura cu mazda aia, ma cam indoiesc, decat daca avea o carca de km" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by icristian View PostAsa stiu si eu ca cica dizelu asta de 1.9 de pe papuc e atat de lesinat incat nu prinde nici 140..cel putin asa am auzit,dapai sa mai bata si 1.4mpisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
pai nici un 4x4 papuc nu are 4x4 pana la 140-150 ... din cate stiu eu e ceva treapta cu care cuplezi 4x4 care e acolo pana te scoate din mlastina ... nu cred ca e 4x4 permanent.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment