Normal, la podea - dupa al treilea claxon, talpa.
Dupa un prim tur, am tras pe dreapta ca nu imi era nici mie in clar ce face el, daca ii da blana sau nu.
Am mai repetat testu de doua ori, dar cu acelasi rezultat.
Am spus ca am facut si schimb de masini dar n-am filmat din pacate (aceleasi reprize, l-am pierdut destul de repede, imi era ciudat sa-mi vad masina condusa de altcineva si sa ma depaseasca).
PS: mi-o tura ca nebunu in 6000 ii placea ca nu-si dadea in bot ... ))))))
PPS: la o liniuta diferentele nu sunt mari, si remapat o poti lua de la unu' dibaci.
La reprize se vad bine diferentele.
Urmeaza Logan 1.4 (remap) vs Ford Focus2 1.6 16V 100 cp.
Aceleasi reprize: tr III 60-100; tr IV 80-120.
Datorita rapoartelor ceva mai scurte si puterii (chiar cu kg alea in plus), sunt convins ca va fi ceva similar 1.4 vs 14 remapat (asta ar fi Fordu desigur )) )
Dupa un prim tur, am tras pe dreapta ca nu imi era nici mie in clar ce face el, daca ii da blana sau nu.
Am mai repetat testu de doua ori, dar cu acelasi rezultat.
Am spus ca am facut si schimb de masini dar n-am filmat din pacate (aceleasi reprize, l-am pierdut destul de repede, imi era ciudat sa-mi vad masina condusa de altcineva si sa ma depaseasca).
PS: mi-o tura ca nebunu in 6000 ii placea ca nu-si dadea in bot ... ))))))
PPS: la o liniuta diferentele nu sunt mari, si remapat o poti lua de la unu' dibaci.
La reprize se vad bine diferentele.
Urmeaza Logan 1.4 (remap) vs Ford Focus2 1.6 16V 100 cp.
Aceleasi reprize: tr III 60-100; tr IV 80-120.
Datorita rapoartelor ceva mai scurte si puterii (chiar cu kg alea in plus), sunt convins ca va fi ceva similar 1.4 vs 14 remapat (asta ar fi Fordu desigur )) )
Comment