Niste adversari mai ep masura? .. ia'te si tu cu benzinare de 90-100 cp ...
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Ei se stia de la inceput...de unde sa se stie..? Poate rata o treapta )
Oricum, as spune mica diferenta intre 1.6 si 1.5 dci (remapat cumva???), cam o lungime de masina...?
PS: inseamna ca un 1.4 nu poate concura cu un dci (dupa clipu' asta) la liniuta.
Comment
-
Nu inteleg ce vrei sa zici cu aspiratia - fii mai clar. dci nici nu prinde 5000 rpm daca te intereseaza (stock)
Am condus ambele tipuri de masini si stiu ce vorbesc, - dar daca tu sustii ca 1.4 al tau e cel mai tare este parerea ta- si poti sa ti-o pastrezi cat vrei
Comment
-
-
Originally posted by valyR View PostNu inteleg ce vrei sa zici cu aspiratia - fii mai clar. dci nici nu prinde 5000 rpm daca te intereseaza (stock)
Ti-o zis clar,cu o aspirata,nu cu diesel...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
[quote=funky;103518]N-as crede. Am doua filmulete in care un dci de 65 bate doua loganuri de 1.4 Sa nu-ti mai spun ca si eu cu mcv-u de 85 am facut 1.4..[/QU
ok hai sa luam filmarile pe rand
1. am facut eu cu XMX ...afara ploua cauciucuri de carton pe masina mea se vede pe filmare nu puteam sa plec
2. probabil a facut cu ala cu loganu albastru ...apai nu te supara io lam lasat pe ala cu 2 masini in spate motoare identic
Dieselul sta dupa benzinar pana in treapta a 3 a cand trece benzinaru de 4000 rpm dieselu e pa ..... cel cu 85 cp nu stiu caci cu unu am facut ....s-ar putea sa fie mai bun dieselu....dar cele de 65 ,70 cp nu are cum sa faca benzinaru ....astea sunt aberatiiLast edited by Cristi_Xp; 19 April 2008, 08:36.
Comment
-
Originally posted by valyR View PostNu inteleg ce vrei sa zici cu aspiratia - fii mai clar. dci nici nu prinde 5000 rpm daca te intereseaza (stock)
Am condus ambele tipuri de masini si stiu ce vorbesc, - dar daca tu sustii ca 1.4 al tau e cel mai tare este parerea ta- si poti sa ti-o pastrezi cat vrei
Comment
-
Da, se simt si 70-100 kg (cand mergi sportiv)-mai ales la motorizari mici. Treaba e ca la diesel (turbo) nu se simte asa tare (cuplu' ala...).
Razvane sa nu te superi, da' o spun si aici: am facut o mica virgula competitie cu un Aveo 1.4.. in oras a tras in dreapta mea la semafor si mi-a facut semn sa desch. geamu (mi-am zis ca acu' am bulit-o, l-am luat in panta rau..) si imi zise tipu: ''pana-i XXXX n-ai tu 1.4 mpi pe asta, ce i-ai facut???''. Iti dai seama ca-mi crescu inima de trei ori )
PS: el avea trei ''handralai'' in masina, eu ...''fiu' pacii''
Daca nu avea persoane in masina nici nu-mi puneam mintea, logic )
Deci conteaza fiecare kg. care il ai in plus.
Comment
Comment