If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ba da. Evacuarea este in plan.
Marita de la 40 mm la 45 mm (ce e mai mult de 45 mm la 1.4 nu prea e avantajos).
Mai niste calcule trebe facute si sper sa fie timp )
Baietii, haideti sa va spun ceva: Are o cunostinta un Logan 1,6 16v....cu o modificare la motor de care eu n-am mai auzit pana ieri. Omu` are un buton in interior pe care il actioneaza de 3 ori in momentul in care se da la liniuta. Am inteles ca acel buton ii da motorului o cantitate mare de benzina. Cert este ca ii taie limitarea, acul trece peste 7.000 rot/min. Nu am crezut pana nu s-a dat cu un audi de 131 de cai, pe care l-a ars bine de tot. Nu vrea sa imi spuna cine, ce, cum si cat l-a costat. Voi ati mai auzit despre o astfel de modificare?
@LEOMCV - esti sigur ...
daca este cum spui tu are 2 harti cu unicip ...dar imi vine greu sa cred ca doar cu asta (cat de blana ar fi softul sa fie asa amenintator)
Ba da. Evacuarea este in plan.
Marita de la 40 mm la 45 mm (ce e mai mult de 45 mm la 1.4 nu prea e avantajos).
Mai niste calcule trebe facute si sper sa fie timp )
Vezi ca asa am facut si eu prima data, am pus 45 in loc de 40 si nu era nici o diferenta.
Daca la toata lumea merge 50mm pe 1.4 la tine de ce sa nu mearga?
Urca mai repede in viteza mare.Si in general se simtea mai aerisita.
Oricum o sa pierzi putin cuplu jos daca scoti catalizatorul si pui pe 50mm.Sau lasi catalizatorul?
Catalizatorul vreau sa ramana.
Tocmai d-aia am spus ca pun de 45, sa nu pierd cuplu pe turatii mici.
Vreau numai un pic mai aerisita cum zici la turatii mari.
@flopy84 - Nu vreau sa par subiectiv dar se stie ca focusul are cutia de viteze foarte bine etajata si totodata spune-mi ce intelegi tu prin trepte scurte?
Si apropo, nu are 140 CP ci 141 CP ) si 293NM masurati pe dyno (o sa postez si graficul pentru cei care nu cred)
@Octavian_32 - E posibil ca in aproape un an sa mai fi murit vreun calut. Ce este ciudat e faptul ca pe dyno cu masina stoc a scos 116 CP si dupa cum am mai spus, Golful ala sigura nu avea 140 cai ci mai mult
Daca vorbim de noile TDI Common rail, da, nu au nimic diferit, dar daca vorbim de vechile TDI-uri (Vezi variantele 1.9 de 90 si respectiv 105 cai ) atunci situatia se schimba putin.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment