If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am martori multi, 1.4 remapat (fara roata de rezerva si 2 liniute la benzina) bate 1.5 dci stock o masina sau un pic mai mult.
Caut clipul si-l pun.
Softul era foarte bun (acuma nu mai e asa bun ca m-a mancat in c.r, dar sper ca tot acel dci 85 sa doreasca sa faca inca o data liniuta.)
Fata de 1.4 intotdeauna am avut avans foarte bun (cu remaparea nemodificata... )) ).
Cu toata greutatea in plus a MCV-ului, n-ar trebuii sa discute cu fabia 1.2. Daca nu ma insel MCV-ul de 1.6 are la fel ca berlina 1.4 mpi 13 secunde pana la 100 km/h, iar Fabia 1.2 are 16.5 secunde.... enorm de mult.
@tomo esti cam frustrat observ ai motorizare 1.9 si de aceea sa inteleg? Motorul 1.9 de 105 cai pe o caroserie de 1200+kg il face destul de puturos pe demaraj. Diferenta de putere se va vedea pe treapta 3-a putin si foarte mult pe treapta 4-a unde deja o dam in curse de 1000m.
Si despre 1.5 ... sunt 4 motorizari si cateva stagii de remapare la fiecare.
octavian m-am dat cu un dci de 85 (logan) care zicea proprietarul ca e stoc si pe treapta a 3-a a recuperat jumatate de masina castigand cu o aripa. Totusi inclin sa cred ca e remapat si nu vrea sa recunoasca. Imi e greu sa cred ca 1.5 de 85 stock ma bate pe 400m stiind cum trage masina si timpii dati de fabrica, mai slabi decat 1.4 stoc.
eu frustrat? de ce? SoboBN are 65 cai remapat si Skoda aia chiar nu are nicio modificare. Am fost cu amandoua masini si trage mai bine Skoda....nu cu mult mai bine da face un logan de 85 de cai(cam atata are un 65 remapat).
Skoda Fabia 1.2 60 ponei vs MCV 1.6 - 1-1, dupa ce s-au schimbat soferii.
Fabia1 sau 2?
Fabia1 avea 64 cp si demara in 100/h in vreo 15 secunde (cheala cheala).
Dar la drum era clar mai OK decat Logan 1.4 (reprize/depasiri si usurinta la condus).
maine seara ajunge vreun 1.4 full pe la locul stabilit din bucuresti? vreau sa numar caii....melcul inteleg ca trage foarte bine, eventual sa apara un 1.4 full, sau urcam la 08melc pe cineva in masina sa simulam greutatea..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment