If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai fa o proba si dupa ce si-o remapeaza, ai sa vezi ca rezultatul e acelasi )) (adica o are deja remapata!).
Numai din traseu absolut nici o sansa sa scoata atata avans.
Mda... inca unu din seria "n-am nimic, masina e cum a iesit din fabrica" iar apoi scuipa in san "Doamne ajuta, poate poate fac si eu pe vreounu" . Ma indoiesc ca ala n-are soft la fel cum ma indoiesc ca are traseu "teava" cap-coada, care e cam fix pix in cazul dieselului. Nici n-ar apuca s-o scoata din parcare ca l-ar salta baietzii la ce zgomot infernal face o asemenea evacuare.
la benzinar face zgomot, dizalul mai "sparge" zgomotul in turbina, iar motorina nu arde asa, cu pocnete, ca benzina. ar face zgomot, dar nu ca un benzinar.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
vin si eu cu ce poate a mea caruta vs 520 (150 cp)
singur in masina il fac cu aproape o masina.
am luat pe unu de 75 kg in masina ma face cu 1 bot.(asta dupa ce l-am facut de 4 ori)
singur diferenta aprox 350 kg
vin si eu cu ce poate a mea caruta vs 520 (150 cp)
singur in masina il fac cu aproape o masina.
am luat pe unu de 75 kg in masina ma face cu 1 bot.(asta dupa ce l-am facut de 4 ori)
singur diferenta aprox 350 kg
Da cata am plecam prost.Orcum l-am facut 3 din 3 .am cauciucurile varza pe fata si de asta am plecat mai din ambreiaj.saptamana asta sper sa imi vina si cauciucurile.
Vine tare pe tr 3 520 pacat ca se termina 400m
Mai adaug de aseara 1 hyundai accent 1.5 crdi
1 hyundai accent 1.6 16v
Si am provocare de la un bmw e 36 cabrio 1.8 is 140 cp (are cam aceeas greutate ca 520.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment