Eh....acu si cu p@#a in c#r si cu sufletu'-n rai....nu prea se poate.Sau se poate pe bani multi si foarte multi.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by alessandro View Posteu nu as fi asa sigur. G4 101 cai trage cat un 1.6. poate un pic mai bine
1.9 SDI de pe Golf 4 are vreo 67-68 cp standard iar 2.0 SDI de pe Golf 5 are 75 cp. Nici cipuite nu bat Loganul de 85.
Ala de 101 la care te referi e TDI.
Comment
-
de la semafor cu un baiat cu un baiat cu un PH2 1.4 full am plecat linistiti ,si pana la capt de a 3 avea 2 masini jumate in urmasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Taci ma ca in viitor o sa ne bata pe amandoi (voi lua masuri oricum daca se va intampla asta, MPI vs. MPI). Iar daca e "gogaie" pe plecari, dar masina va trage bine, o sa i-o cer asa ca sa te bat, sa am satisfactia asta pe care o astept de-o viata). Sunt satul de egalitate, aragazul meu vs. "stock-aciunea" ta).
Comment
-
Nu bat pe nimeni .... Dacă o sa fac mașina o fac pentru a îmi demonstra mie ca pot ... Sant curios ce fac cu tine momaie , chiar dacă iau bătaiesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
1.6 16v pe varianta de caroserie mcv versus a4 3.0tdi avant + ditamai barca in spate +bagaje+4 persoane la ~105-110kg castigator fara drept de apel audi
mcv-ul e de la munca , am fost la o pensiune spre dunavat si pe drum hai sa facem o ambitie ca sunt multe linii drepte lungi perfecte si cand colo... cat de tare poate sa traga un 3.0 tdi incarcat la maxim si cu barca dupa el ...
Comment
-
Comment
-
Pai in loc sa-l faca si el mai tare pe curbe alea alea unde avea avantaj, a dat liniuta cu barca ))
Inconstiente/copilarii d-astea fac si eu cu cate un cocalar cu Tuareg care face orice numai sa fie primul la semafor, il prind/surprind prin sensuri giratorii, curbe stranse unde efectiv de c..a pe el si nu poate (el, soferul, pt ca e un cocalar nerorocit).
Sa vedem acolo ce stie el sa faca cu toata cosmelia lui de peste 200 cp, hai ma!! Da-i sa te vad ce poti! Ha..?? Poti??? Hai ca te mai si astept pe urmatoru viraj! Hai f...ti Tuaregu pacii!
Deci iubesc sa-i rup p-astiaLast edited by Octavian; 21 October 2011, 11:52.
Comment
Comment