Doctore...toti "ie"
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
in seara asta ...
logan 1.4 full + evacuarea schimbata si toba sport VS logan 1.6 stock + gpl ... 0 - 1
Pe a1a aveam avans o aripa aproximativ, pe a2a eram egali si pe a3a l-am facut ... distanta a fost foarte mica (gen jumatate' de aripa )
Comment
-
rm. sarat-bacau toti sunt curajosi pe linii drepte, si baga cu mare pofta piciorul in gaz cand zbor pe langa ei. intre roman si tg. frumos se trag cuminti pe dreapta, unde pe curbe n-au curaj mai mult de 80-90. culmea, o blonda cu fabia m-a depasit, aproape pe doua roti, exact la cea mai stransa curba. deja vedeam in fata ochilor stirile la protv, dar miraculos a iesit din curba nevatamata, si a disparut in zare.....ma mir sa ajunga la Iasi intreaga. Doamne fereste!
Comment
-
Sau poate stia drumul mai bine ca tine si tehnicile de pilotaj au ajutat-o mai mult. Cert este ca te-a facut ... de ras. :Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Si liniutele frecvente din acest topic, nu cumva sunt acelasi lucru?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postrm. sarat-bacau toti sunt curajosi pe linii drepte, si baga cu mare pofta piciorul in gaz cand zbor pe langa ei. intre roman si tg. frumos se trag cuminti pe dreapta, unde pe curbe n-au curaj mai mult de 80-90. culmea, o blonda cu fabia m-a depasit, aproape pe doua roti, exact la cea mai stransa curba. deja vedeam in fata ochilor stirile la protv, dar miraculos a iesit din curba nevatamata, si a disparut in zare.....ma mir sa ajunga la Iasi intreaga. Doamne fereste!
Comment
-
Originally posted by Doc View PostSi liniutele frecvente din acest topic, nu cumva sunt acelasi lucru?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by ROY View PostIntre Roman si Tg Frumos nu sunt curbe periculoase decat 2 (semnalizate corespunzator ) ,restul sunt usor abordabile cu peste 90 km /h .In rest ,daca din sens opus nu vine nimic ,multe pot fi abordate cu peste 100km/h.
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View Postin seara asta ...
logan 1.4 full + evacuarea schimbata si toba sport VS logan 1.6 stock + gpl ... 0 - 1
Pe a1a aveam avans o aripa aproximativ, pe a2a eram egali si pe a3a l-am facut ... distanta a fost foarte mica (gen jumatate' de aripa )
E clar ca pe tr III se vede diferenta de putere.
I si II e discutabil, unu poate pleaca mai bine, etc.
Pe tr IV daca se continua luai avans mai mare.
Comment
-
@Bodanel asteptam de o groaza de timp sa se faca si la noi o pista de drag sau un circuit dar din pacate nu se deranjeaza nimeni. Asa ca facem si noi pe unde putem.
Si daca imi spui ca sunt si concursuri legale iti spun ca a fost una legala in care franarea era in curba. Erau masini care aveau viteza de finish de 150+ si franarea se facea in curba cu specatori peste tot. Iti garantez ca era de 1000 de ori mai riscant decat oriunde m-am dat eu si alti colegi de pe forum.
Comment
-
ca de obicei si autoritatile au partea lor de vina. la cate parcuri si lacuri au amenajat...puteau sa faca un strip de 2000m pentru asa ceva. puneau intrare 10 lei si pun pariu ca se imbogateau.
sau facilitau inchiderea unei bucati de drum o data pe saptamana si era ok. nu mai zburau masinile cu 140 prin centrul capitalei
Comment
-
Stiu ca autoritatile nu au amenajat nimic -de aceea am si dat varianta cu drumul neumblat. Cat despre franele langa specatatori - nu comentez. Dar daca tu te dai in raliuri pe un drum european atunci date-n pana mea si mergi cu transportul in comun sau cu cfr ca nu meriti sa ai permis.
Comment
Comment