cu ford ka ?)e cam aiurea .. bine ca nu dai cu matiz sau tico
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by Em!L!aNo View PostStai linistit k un ford ka face un logan 1.4 stock.Are un demaraj foarte bun pt k este mai usoara.
aseara m-am intalnit cu userul B-41-NZN si m-am dat cu loganul lui 1.6 cipuit tin sa spun ca trage mai bine ca al meu .. se simte diferenta clar si la treapta a 4-a ,eram 3 la el in masina rezervorul plin si tragea , la mine erau doua liniute si 3 pers si nu tragea asa bine, si una e sa ai 10 litri sau 50 .. ca se simtIts just a car ...
Comment
-
Am ajuns sa comparam toate cojile...daca si 107-le asta fuge de rupe pamantul inseamna ca unii au condus numai trotinete...cu tot respectul
Ia uite ce tare fuge...fir-ar ea de cashcarabeta sa fie:
Motor: 1.0
- Capacitate cilindrica (cmc): 998
- Cutie de viteze: 5M
- Putere maxima(CP@RPM): 68@6000
- Cuplu maxim (NM@RPM): 93@3600
- Viteza max (km/h): 157
- Acceleratie 0-100km/h (s): 13.7
- Carburant: benzina
- Standard emisie noxe: Euro 4
- Consum intraurban/extraurban/mixt (l/100km): 5.5/4.1/4.6
- Suspensie fata/spate: Roti independente, tip pseudo McPherson, arcuri elicoidale si amortizoare hidraulice integrate / Roti independente, brat tras, arcuri elicoidale, amortizoare hidraulice integrate
- Frane fata/spate: discuri ventilate / tamburi
- Capacitate rezervor (l): 35
- Volum portbagaj (dm3): 130/712
- Emisii CO2 g/km: 109
Motor: 1.4 HDI
- Capacitate cilindrica (cmc): 1398
- Cutie de viteze: 5M
- Putere maxima(CP@RPM): 54@4000
- Cuplu maxim (NM@RPM): 130@1750
- Viteza max (km/h): 154
- Acceleratie 0-100km/h (s): 15.6
- Carburant: diesel
- Standard emisie noxe: Euro 4
- Consum intraurban/extraurban/mixt (l/100km): 5.3/3.4/4.1
- Suspensie fata/spate: Roti independente, tip pseudo McPherson, arcuri elicoidale si amortizoare hidraulice integrate / Roti independente, brat tras, arcuri elicoidale, amortizoare hidraulice integrate
- Frane fata/spate: discuri ventilate / tamburi
- Capacitate rezervor (l): 35
- Volum portbagaj (dm3): 130/712
- Emisii CO2 g/km: 109Last edited by darksid3; 2 February 2009, 00:53.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
eh acum sa fim seriosi. eu cred ca soferul e de vina acol ... ar fii chiar prea de tot .. eu nu am cu cine aici .. dar m-as da cu multe masini pana in 100 de cai maxim ..
daca m-ar face ford ka .. sau 107-le .. cred ca i-as da foc la masinaIts just a car ...
Comment
-
Originally posted by ten View Postoctavian vezi ca fuge 107-le de te sperie conduc unul si mi se pare ca fuge mai tare decat un logan de 1.6 strict parerea mea
E doar senzatia sa stii. Si eu credeam ca Fabia 1.2 e ceva mai fasneata ca 1.4 mpi (am condus mult Fabia1 1.2).
In cazu lu' 107 e ca la orice masina mica, relativ rapida pana in ~100 km/h si destul de fasneata pe tr II si III...dupa care ''pica'' (crede-ma ca am facut si cu asta incercari, pe tr III ma joc cu el).
Comment
Comment