Tare asta)
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by MCD View Postcat despre kia ala de 1.6 a fost doar o plecare proasta, distanta care am plecat asa s-a terminat si cursa
Daca vreti sa vedeti intr-adevar cum trage un Ceed de 126 cai luati una in test drive de la dealer (preferabil proceed) si dati in ea- nu asa ca v-ati dat si voi odata cu un incepator care oricum v-a facut- si gata.
Alessandro a chinuit-o un pic pe a mea si i-a placut cum trage (mai ales pe a 3a)Saab 9-5 Aero
Comment
-
lasa l pe Scrach ... la felul cum pleca doar incepator nu era. pleca tun de fiecare data fara nici cea mai mica jena
@ FOF daca te tiganesti un pic la plecare cred ca faci KIa de 126 cai. sunt aproape sigur
@ eugen pe 1 si 2 KIA mi se pare lesinata rau. nu impresioneaza deloc. a 3 a rupe norma tuna si fulgera. e ciudata la cum trage dar trage bine pe treptele mari 345
Comment
-
pai hai sa ne vedem intr-o seara sa facem una din mers pe a 2 a sa vedem cat e de lesinata...doar a 2a. Mie cel putin nu mi se pare.
Acum cat mai avem Alto 101 si Evo 5 in ele
Scraach e incepator la curse - pe bune- nu are rost sa ne ascundem dupa deget. Ce rost ar avea? Nu ca e el as, asa pleaca proceedul de pe loc..are cauciucuri bune, mai late...tu pierzi juma de secunda numai din cauza kormoranelor.
Dovada ca dupa ce s-a dat cu voi nici nu s-a mai dat altadata.Saab 9-5 Aero
Comment
-
ma bag si eu din tr2 , asa cum sunt acuma , editia de iarna.
in primavara gaseste`mi un 1.6 d`ala alessandro .
nu il mai plangeti ma ca nu stie sa plece , nu are masina de 2 zile sa nu stie cu ea si nici 1000cai nu are sa nu stie sa`i dozeze la plecare , hai sa fim seriosi.
Comment
-
o plecare proasta nu o mai recuperezi decat daca te ajuta masina .........
la o liniuta plecarea e importanta ,dupa sunt detali ...turatie ,short shift /power shift bla blasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Exista o explicatie !!!! ) Dintr-o data a devenit mai bun a prins experienta
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View Post@XP Au fost curse de noapte nu legale de aia si... " "
@flopy84 Masina mea era "goala" aveam decat scaunele din fata.
Si chiar si asa, daca nu ai ceva modificari serioase la motor nu ai cum sa bati Cee'd-ul de 1.4, sa nu mai vorbim de Logan 1.6 16v sau Cee'd 1.6.
Comment
-
Originally posted by eugenmanea View Postpai hai sa ne vedem intr-o seara sa facem una din mers pe a 2 a sa vedem cat e de lesinata...doar a 2a. Mie cel putin nu mi se pare.
Acum cat mai avem Alto 101 si Evo 5 in ele
Scraach e incepator la curse - pe bune- nu are rost sa ne ascundem dupa deget. Ce rost ar avea? Nu ca e el as, asa pleaca proceedul de pe loc..are cauciucuri bune, mai late...tu pierzi juma de secunda numai din cauza kormoranelor.
Dovada ca dupa ce s-a dat cu voi nici nu s-a mai dat altadata.
cand am zis ca este lesinata cu 1 si 2 am zis ca este lesinata in comparatie cu a 3 a care trage fulminant. aproape ca nu exista diferenta intre 3 si 2 .
nu am comparat o cu nimic cu nici o alta masina.
cand m am dat cu scrach prima data la 100 kmh eram bot in bot cu el. si am luat un caine in plin. lua distanta ce drept dar nu m a umilit. eram langa el bine
a doua oara am plecat exemplar de prost. la start a luat o masina in fata din primii 5 metri. am terminat la o masina jumate.
eu consider ca sta prea bine Loganul langa ceed u de 126 cai.
cu mine nu are rost. cu FOF u daca esti bazat
Comment
-
Daca eram bazat aveam masina din semnatura lui MCD
Eram doar curios cum sta Pro ul meu pe a 2a vs 16v aproape stock, de ti s-a parut lesinat.
Nu ma intereseaza cum stau vs masini cu modificari.
off: foarte bun consumul scos cu EVO. Data viitoare incerc si eu.
Cu Alto 101 trage mai bine, dar nu am observat diferente la consum.
Bucuresti - Buzau 4 persoane full de bagaj mersul meu normal (120-140 afara;60-80 localitati)- 7.2%
Buzau- Bucuresti pe Ploiesti 2 persoane,full bagaje mers la fel 6.8%Last edited by eugenmanea; 27 December 2011, 22:32.Saab 9-5 Aero
Comment
Comment