@alexpeed - daca nu era FOF la volan la a mea sigur era ma bateai cu mai mare distanta ) ... mersi frumos fof'ule !
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
Ne mai dam Fofule, decat sa stam sa inghetam in parcari.. mai trebuie un soft, mici ajustari, am discutat noi.
Dany, probabil, nu se stie, sa spui si tu ce ai facut cu Sorin).
Cosmin, multumesc mult de tot pentru ajutor, ramane sa ne vedem cand e la intalnire, stii de ce iar daca nu accepti te imbat la Brasov. Melcu' ala.. repede sa asculte el tachetii ca asa nu prea balbaie.
Comment
-
Cand am facut dreapta la muzeu sa ne intoarcem in parcare, pooc loganu' alb ne astepta la finish )) ... eu am scapat ca am fugit cand am vazut girofarele in oglinda . Am trecut cu 50 peste speed bumps'urile alea, dupa printre stradute blanaa ... din pacate sorin nu a putut sa mai fuga .
Comment
-
Sorin vs. DNY vs. MCV-ul de politie 1-1-0 )).
Comment
-
Cred ca va facea MCV-ul.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Comment
-
A scapat cu "lipsa centura" din fericire, un tips mic si s-a razgandit cu incadrarea faptei. Sorin imi povestise ca il intrebase gaborul "si aici masina e lovita tot de la viteza?") iar el i-a explicat ca nu i-a acordat prioritate o Dacie 1310. A scapat ieftin Sorin tinand cont de viteza care am inteles ca o avea. M-am speriat si pentru nea' Vasile, bine ca a scapat... daca nu belesc si ei ochii).
Nea' Vasile e forta, a luat-o la sanatoasa cu gazoasa lui pe stradute), taxii.
Comment
-
Defecti, mah, ce va ziceam...
Nea Vasile e cel mai tare!
Comment
-
@alexviteza - nu e ma filmuletul cu a mea ) ... e decand te-ai dat cu FOF !
Comment
Comment