Pai aici vorbim de liniute ... nu cum trage la 140 ....
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
La 800 de kg si 68 de cai mi se pare oarecum normal sa stea aproape de logan 1.4 stock.. Diferentele fiind ff mici intervin ceilalti factori, gen cata benzina aveau in rezervor,greutatea soferilor si nu in ultimul rand priceperea soferilorDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Na ma rog, cu un 1410 nu-l faci )) da' nu conteaza.
La 1310 bine pusa la punct si la sor'-sa 1410 te baga tare in scaun dar treaba asta nu se regaseste si la timpii scosi.
Eu cu 1300 (super pusa la punct, cutie scurta de demaraj) n-am putut sa iau Matizu la liniuta, dif mica, dar m-a luat(ca exemplu).
107 scoate totusi 13,7 sec la suta (daca sunt corecte datele) , deci chiar ceva mai ''nervos'' decat un Matiz.
Comment
-
Cred ca datele tehnice date de producatorul Peugeot vorbesc de la sine : benzina 0-100 in 13.7 secunde si motorina 0-100 in 15.6 secunde...viteza maxima nu depaseste 160 km/h in nici una din motorizari asa ca sa ne linistim cu coji fasnete pe treptele 1, 2, 3 sau coji care "rup" asfaltul...curand o sa vedem masini electrice care mananca pamantul (alea macar isi pastreaza cuplul constant)In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment