If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asta nu e coasta, ti-au zis deoarece ei s-au referti la campionatul National de coasta unde chiar trebuie.
Daca vrei la acest vtm nu trebuie si poti veni cu o masina de strada... in linkul pus de mine exista regulamnetul.....
Seba, ai idee cand se mai organizeaza ceva la arad ? la VIK acolo unde am fost cu dsing in 2009.
daca as stii din timp, as vrea sa fac pe dracu`n 4 sa ajung , poate si colegii care se dau prin parcari gen careffour.
Daca e totul in regula pana atunci as veni si eu sa va cunosc si sa imi rup si eu cazanu' pe acolo! Poate nu vine Octavian, de cand planuim sa ne dam...
CSH: pentru ca majoritatea loganurilor sunt 1.4.... oare? Ia uita-te atent cand esti prin trafic sa vezi cate sigle cu 1.4 vezi si cate cu 1.6 16v.
Cat despre Tigra 1.6 vs Logan 1.6 16v, Tigra are 0-100 km/h in 10.5 sec iar Loganul 16v euro 4 in 10.2 sec. Masinile sunt destul de apropiate, depinde cati ponei au mai ramas sub capota Tigrei si de soferii celor 2 masini.
ii da tigra la logan, are juma' din kilele ligheanului. 0-100 e oarecum irelevant cand timpii sunt apropiati. mai conteaza si altele, iar de la 100km/h in plus, loganul are un mare dezavanataj la aerodinamica, greutate, roti...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment