Hai ca nu am mai postat de mult pe aici Eu vs Megane 16 16v cu evacuare si admisie (zice el) 1-0 , EU vs Mercedes E 220 1-0
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
2006-2007 era f frumoasa mi s-a parut ingrijita era un "pujtan" asa ca mine )Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
nu chiar asa de mult, o masina si ceva , ne-am dat pe lascar catargiu , daca o tineam mai mult ma distantam clarInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Dati-va dati-va... mai stiu eu 2 aventurieri de s-au dat cu Loganurile pe Lascar Catargiu si ne-au contorizat vitezele + ca la intalniri spunea lumea "v-ati gasit pe-acolo sa va alergati?" .. => toti stiu sa arunce cu pietre si sa acuze insa fiecare din noi ii da blana la masina pe unde prinde liber la un moment dat. Nu ma refer la tine, zic asa in general ca imi spuneau toti "tocmai in centru? Cum sa alergi prin centru??". Legat de radare, totul tine de noroc.
E220 CDI e lent.
Comment
-
faza e ca eu habar n-am cat de mult e modificat softul meu. nu m-a ros curiozitatea, am zis ca-i ok atata timp cat nu taraie si dupa ce nevasta-mea m-a intrebat ce dracu' i-am facut la masina ei, ca trage mai tare, am zis ca e bine ce i-am facut si nu m-a mai interesat subiectul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Lasa ca vedem, poate mai gasim vreun doritor (1.4) de ceva joaca.
Ma...asta l-ati vazut? ))
1.6-le e cel din care s-a filmat(toba si filtru sport).1.4 cel rosu(putin modificat).In fiecare masina a fost cate o persoana in dreapta.
Fum rau...
Lasa ma, il iau, il iau pe traseu !
.............................
Comment
-
-
Pa furtun))))))))))).Eu sunt cu loganu rosu.
Dupa ce m-am dat cu baiatu asta am ras o saptamana cand mi-a aratat filmuletul.
Comment
Comment