E ceva normal sa conteze cateva kg in plus eu as vrea sa o dau cu un opel astra de 1.6 16v din 1999 si cred ca as avea sanse insa pana nu fac nu stiu rezultatul.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by alex86 View PostDar cu un citroen xara 1.9 td de 90 cp. ce sansa as avea?
@Octavian___28 probabil ai dreptate... M'am dat cu Logan 1.4 si'l fac la 4 5 masini ( sunt si pe forum persoanele ). Dar cu 3 persoane mari nu stiu care mai e rezultatu' ... N'ai ce sa le ceri la motoarele astea de 1.2, 1.4 1.6....
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostMai Daniel, eu te cred pe cuvant ca ai facut un Golf diesel de 90 cp (ori a ratat vreo treapta ala, ori nu se stia la liniute), dar real nu prea ai cum sa faci un tdi de 90 cp cu aspiratoru' 1.4 )
Comment
-
N-am spus ca Loganu' nu-i masina.
Acum spui ca era un Golf break, incet mai vi de acasa
kg/cp nu e totul, conteaza mult cum e gestionata puterea la roti (rapoartele).
La un Golf tdi 90 cp (nu break) e cam la limita, cel putin dupa carte nu prea ai sanse sa-l iei la liniuta, egalitate sa spunem.
PS: Loganu 1.4 are 66 cp la roata.Last edited by Octavian; 23 April 2008, 11:39.
Comment
-
Cuplul conteaza mai putin la plecarea de pe loc!!!! . Un benzinar vs un dieselescu de puteri apropiate niici nu are rost sa discutam... benzinarul e motor de turatie, diesel e motor de tractiune(asa va dati seama de ce nu au pus benzina pe raba) .. si de aici rezulta ca benzina se descurca mai bine la demaraj iar diesel in sarcina cu kg pe el...INCA ODATA PRECIZEZ : PUTERI APROPIATE nu diferenta de 30-40cp
Comment
Comment