NDL, esti singurul de pe aici care nu intelegi o chestie pe care liceul ar fi trebuit sa te invete. Asta este, mai are si invatamantul scapari. La fizica vad ca esti la pamant, nu am ce sa iti explic mai mult de atat, te faci singur de ras, problema este ca nu intelegi nici ce iti explica altii, mai pierd si timpul de pomana cu tine. Fix persuasiv am vrut sa spun ca tu incerci sa ne convingi (cu toata puterea ta ) de niste aberatii de care tu esti convins. Asta ar trebui sa iti fie "mai mult decat clar", nu ca fac eu confuzie de termeni banali (imo).
Continua sa ne explici tu cum sta treaba, sa mai rada si altii maine cand o sa citeasca nu doar eu si melc (si fof banuiesc).
Alti oameni care nu au fost corigenti la fizica si iti pot explica acelasi lucru...
Astept insa mai multe explicatii de la tine, poate castigi vreun premiu Nobel in fizica .
Continua sa ne explici tu cum sta treaba, sa mai rada si altii maine cand o sa citeasca nu doar eu si melc (si fof banuiesc).
Alti oameni care nu au fost corigenti la fizica si iti pot explica acelasi lucru...
Astept insa mai multe explicatii de la tine, poate castigi vreun premiu Nobel in fizica .
Comment