Cam ingusta soseaua pe acolo riscati sa faceti o baie in dambovita
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by Octavian View PostAiurea !
Daca vrei sa te dai cu Eugen tre' sa fii stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock stock.....
Se accepta suplimentar din partea casei vreo doi saci de ciment si inca o roata de rezerva suplimentara la ala care se da cu Eugen.
De asemenea tot gratuit scoatem si ceva aer din roti la cine confrunta Ceed-ul... le facem asa la 1,5 bar ca sa fie treaba ca la carte.
Deocamdata e 2-0 pentru Ceed si vorba aia nu s-a dat orice masina- s-a dat nasul celor cu 16v!
Nu sunt racer repet nu m-am dat in viata mea- dar asa una amicala cu Marian pot sa fac- si accept si chip si toba- numai sa nu aiba balauri.
Ca daca imi tziganesc si eu masina deja intru in alta liga ceva de genul
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
(nu ca as avea vreun gand)
Deci atat- doar cu Marian,fara alti pretendenti- cautati-va parteneri care chiar le place sa faca asta.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Hai cu ceva rezultate si din seara asta, vorba multa saracia omului. Gazu' meu e abandonat, adios, mi-ar fi placut sa-l umilesc pe NDL cu 1.4.
Comment
-
eu vs 325 diesel 3-0
eu vs Crx 1.6 vtec 160hp 2-0
eu vs Reno turbo nu stiu de care 1-0
eu vs Golf Diesel 200+ 1-0 (golful nu s-a mai oprit si s-a oprit intr-un evo10)
eu vs 325 benzina 0-1 (diferenta juma de aripa din cauza ca nu pot dezactiva TC si ESP)Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Nu era 325 diesel, era 525d e39 hidramat touring iar Renault-ul turbo este un R18 turbo din 1983, imi place cum se misca masinuta aia in trafic, credeam ca era foarte rea dar abia a batut un ursulet 316i sedan (motor foarte in mintile lui).
Comment
-
frate e 4 dimineata mai iertati-ma si pe mine ) "hai sa ne dam din mers ca pana imi incarca turbina... " )))Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Ce tristi, eu la 7:30 am o cursa si apoi chiar ca ma culc. Deja la 3-0 vs. 525-ul ala este clar, astia o tineau ca e Opel si n-are cum sa bata BMW-ul ala, ca a 2-a oara cand v-ati dat din mers ca "sa-i incarce turbina", o luasei tu inainte de la plecare.. parca ar conta, oricum te departai de el.
Comment
-
bertonele a fost pe val aseara bravo ....sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Cum ies eu la enervat de soferi, azi am reusit sa-l enervez pe unu foarte tare (un Mercedes cdi) l-am depasit pe prima banda, cand a vazut ca ii dau talpa pe prima banda a calcat-o in draci, era cam tarziu, trecusem in fata lui deja pe banda doi (prima incepea sa fie ocupa cu masini oprite), ce-i drept asa la ''mustata''
Zona de intrare in oras.
Claxoane la greu, accelereaza bou' , se baga pe contrasens (dubla continua) si-mi face jaloane in fata sa ma opreacsa, m-am oprit, puse masina de-a doua pe drum.
Am asteptat sa coboare din masina si i-am dat blana sa trec peste el, a avut prezenta de spirit sa se traga din cale.
A incercat apoi sa se tina de mine cateva strazi, a vazut ca nu ma ajunge si a lasat-o balta.
Comment
Comment