in baza filmelor de pe net pot sa faca fix pix. De unde isi da ala seama din film cu ce viteza mergeam eu? Asta e poveste cum l-au chemat pe ala cu 300 pe autostrada. Zice ca avea vitezometrul stricat si el mergea de fapt cu 100 km/h ...
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
alessandro: pot cel mult sa faca o mu... de cand filmarea cu telefonul e proba in instanta? e mobilul "mijloc tehnic omologat"? poa' sa-si bage-n c.. filmuletul si mu...ce-o fi aia...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Din cate filmulete cu liniute sunt pe youtube,ai auzit/stii pe cineva care a fost amendat sau lasat fara permis?Eu nu am auzit nimic...povesti dastea de FastFurios sunt destule.
Comment
-
pt astia fani de raliuri, nu de liniute, ieri s-a tinut la surduc, langa lugoj, etapa de campionat national de raliuri. balamuc ca la carte. trebuia sa fi venit sa-l vedeti, mai ales dintre cei multi care credeti ca 17 secunde pe 400m = mers tare pe vali porcisteanu (care a si castigat) n-am reusit sa-l prindem cu camera sa-l filmam pe un sector de 400m si 4 viraje, decat dupa ce-a trecut a 3-a oara pe langa noi. de fapt pe mai multi n-am putut sa-i filmam... referitor la loganuri, pot sa va spun ca un logan a tinut 6 probe un swift de 120cp si-un civit vti la cateva secunde in urma, dupa care echipajul a renuntat sa se bata cu cei din clasa superioara pt a-si conserva pozitia in cadrul cupei logan. pt fanii 2wd, tractiune fata, vicecampionul mondial din '93, francois delecour, a mers cu un megane rs in timpi apropiati la secunda cu masinile evo x, pe niste trase imposibile pt o masina fwd. iar pt fanii motoarelor renault 1.6, florentin petre, cu clio s1600, era ce trebuia vazut. nu pe viraje, ca omul nu-i chiar de talia lui delecour, porcisteanu, grigorescu, dar pe drept sau pe viraje rapide, sania aia de 1.6 aspirata si 240cp demara si bubuia ca mitsubeleLast edited by Seba; 29 April 2012, 16:50.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
am fost joi la shakedown , cum putea sa mearga delecour , nu era aproape nicio diferenta intra el si integrale.S1600 ala lu Florentin Petre l-am prins la start si mi-a spart timpanele,n-am rezistat fara sa imi pun mana la urechi ) bubuia si urla mai tare decat orice ) . Cea mai misto zic eu ca a fost fabia s2000...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Daca te-ai dat cu ala de 3000 cmc, ce sa mananci din el?
Ma indoiesc ca era modelul nou, pt ca cine are seria 7 nu se da la liniute, deci presupun ca era un cocalar cu modelul mai vechi.
Cred ca era modelul asta, corect?
Acum totusi, da-te si tu cu masini de categoria ta, nu balene sinistre.
Comment
Comment