razvanamza nu va vrea sa e in rodaj ca are segmenti noi si pana vii tu o sa il fac 1.8, ca 1.6 nu pot ca lumea spune ca deja il am.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Eu zic sa o faci 1.9 caci 1.8 au toti..
Comment
-
as vrea cumva sa comparam cu ceva real timpii ...pentru ca diferenta intre tableta (care foloseste google maps) si telefonul meu (LG X2 care foloseste GPS) este foarte mare ...
mie 0-100 km/h cu telefonul meu cel mai bun timp a fost 9.9 in seara aceea cand eram cu Melcu in masina ... prima data cand am testat mi-a dat 0-100 km/h ... 9s
Exista chiar si diferente de 3-5 km/h la viteza instanta ...
Comment
-
programul pe care l-am folosit pe 402m foloseste doar acceleratia pentru a calcula viteza si timpul. Am un alt program care iti inregistreaza viteza maxima atinsa vazuta de gps si distanta de franare de la 60mph la 0 prin gps.
Trebuie sa gasim un logan 1.6 16v stoc care sa faca test dupa sa faci si tu si dupa amandoi si vom vedea daca spune cat de cat corect sau nu.
Incearca sa pui telefonul in alta pozitie pentru ca acolo mi se pare putin cam instabil neavand prindere in parbriz. pun aici cele 2 ture facute de tine. in prima nu am reusit sa parcurgem 402m, (eram si eu in masina)Attached Files
Comment
-
I-am reglat tachetii astazi, va rupe acum! Unu' e melcuu' cu 1.9 15v)).
Comment
-
zice seba parca sau nush cine sa incerc programul bosch ca e mai bun. Am incercat si fiind free imi ofera doar 0-60 mile si mi-a dat 5.6 secunde :d
Acum lasand gluma, nu prea am filmulete cu 0-150 si nici nu cred ca am unde sa fac in bucuresti. Poate o sa am vreo ocazie sa incerc un 0-150 dar nu cred ca prea currand, inca nu am inteles cum pot pune telefonul sa am ambele maini libere.
Comment
Comment