Felicitari lui senior YRMAN,si Dani Dsign a urcat pe podium,locul 3 la camionatul de indemanare auto,felicitari YRMAN si DSIGN!!!
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
Originally posted by - Geo - View PostAzi la Constanta la cursa de indemanare, colegul nostru din Petrolhead, Yrman-sofer cu Gaby-copilot, a castigat locul 1 la clasa lui, cu logan 1.6, si-a batut joc de tot ce inseamna audi tdi, pisici, ursi, japoneze, au fost peste el, la general, doar un golf gti si clio rs 2.0. A demonstrat inca o data ca avem cu ce sa ne mandrim! Asa ca lasati tdi-urile, ca sunt praf pe circuit )
Oricum, felicitari soferilor, au facut lucru bun.
Comment
-
depinde de traseu, apuci chiar si-a 4-a cu o masina ceva mai rasarita. in general, se merge 1-2-3...asta insemnand totusi viteza de top >120km/h. pt amatori/indemanare, e chiar destul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Am zis circuit de indemanare, nu ca sa induc in eroare, asa mi-a venit pe moment, stiu si eu diferentele...traseu a fost cel din poza...ideea nu e ca e scurt, ca e lung, ca prinzi a treia sau nu, ci ca unu de-al nostru a castigat...se ridica in slavi pe aici loganul, da cand e ceva pertinent, se cauta nod in papura..
in zonele mai late au fost si portiuni de cercuri, opturi, din astea )Attached Filessigpic
Comment
-
Multumesc pt urari. Felicitari Dani.
Spre deosebire de majoritatea probelor de indemnanare care se fac in parcari traseul asta a fost de 2km. E o parcare f mare si avantajul ca respectivul centru comercial are parcare subtera si s-a putut folosita toata parcare. Circuitul initial gandit e cel din poza lui George, doar ca s-au mai adus unele modificari suplimentare. 2x 36o grade si 2 jaloane pt 8-uri.
Latimea a fost de la 8m la 2-3 metri la portile de trecere 5 la numar.
Eu sunt extraodinar de multumit de rezultat mai ales ca sambata dimineata la inscriere gandul meu era sa ma distrez si sa nu ies ultimul.Last edited by yrman; 14 May 2012, 09:11.sigpic
Comment
-
Nu a fost un circuit prorpiu zis, doar ca a fost peste media a ce se face de obicei in parcarile de la noi din tara. Cea mai frumoasa curba era prima de pe circuit. Ac de par in coborare. La a 2 a trecere veneam acolo cu aproximativ 120km/h.
Asta e meritul organizatorilor.sigpic
Comment
Comment