Pai,si ca aspect ar arata mai bine. Ai dreptate ! E buna si asa,nu putem avea pretentii la acel pret,si oricum ne ofera destul de multe..parerea mea. :P Deabia astept noile generatii dacia sa vad cum or fi
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Noile generatii nu prea se mai preteaza la tiganeli.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Cine sa mai faca tuning la Dacia daca costul unei resoftari o sa fie peste 1000 ron.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Aha, deci se mai poate stoarce din el (ma gandeam eu ) ).
Sa nu ne grabim, aia care vor cu adevarat vor face.
PS: ce drac...eu am schimbat softu de 3 ori pana acum, mai bine unul bun si cu turbina aia chiar simti surplusul.
Teoretic un 200-250 Euro nu e mult, practica ne omoara pt ca suntem saraci astia cu Dacia.
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostDa dar vezi ca deja TCE-ul e "tunarit" de fabrica la 115 cp, initial avea 100 cp daca nu gresesc.
Poate ca intr-adevar prea mult nu mai are ce sa stoarca din el (ca sa si tina).
Scuze pentru off-topic.
Comment
-
Colegii, am postat ceva pe alt topic:
http://www.loganclub.ro/forum/cati_dintre_voi_ar_mai_cumpara_logan-t16541.html?p=1298509#post1298509De la proiectul Dacia X90 la noul automobil Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by CSH View PostColegii, am postat ceva pe alt topic:
http://www.loganclub.ro/forum/cati_dintre_voi_ar_mai_cumpara_logan-t16541.html?p=1298509#post1298509De la proiectul Dacia X90 la noul automobil Dacia Logan
Ultima liniuta facuta cu start lansat, cu un microbuz Iveco 3.5 dizal...gol, eu incarcat cu aprox 100 kg.
Nu m-a putut depasi nici pe deal (III si IV blana).
Cine a condus Iveco Daily 3.5 stie ce vorbesc ))))Last edited by Octavian; 29 June 2012, 18:43.
Comment
-
Originally posted by ciprs View PostSi inca discutam de lodgy..stai sa vezi pe logan 2
Originally posted by Octavian View PostDa dar vezi ca deja TCE-ul e "tunarit" de fabrica la 115 cp, initial avea 100 cp daca nu gresesc.
Poate ca intr-adevar prea mult nu mai are ce sa stoarca din el (ca sa si tina).
Mai scoti din el putere,stai linistit,ca nu e 1.2 classic 16v. E altceva... ;)
Comment
Comment