Cum se fofileaza cate unii .Oricum Amza se inscrie la linii atunci cand o sa fie grupa speciala "benzinare care au cuplu din 1500rpm" pana atunci n-are rost ca n-are adversar.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
singur la grupa hibrid si iese pe locul 2 ).....Last edited by Seba; 2 July 2012, 20:44.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Poate se supara, dar glumim se stie.
Eu n-am decat respect pt munca si banii bagati in toate tiganelile (pt toti), chiar daca rezultatul nu e intotdeauna cel urmarit.
Oricum, trebe vazut o lniuta intre 1.4 modificat cu interne 1.6 vs 1.4 cu soft...defapt si stock sa fie...
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Posteu am axa de 1,4, deci ma dau acolo. dar nu mai ajung ca-s pcupat in week-endu acela
Glumesc, sper sa nu te superi.
Imi pare rau ca nu poti veni, se elucida misteru la liniute.
Comment
-
-
Originally posted by al!n View Post..............................
Imi pare rau ca nu poti veni, se elucida misteru la liniute.
Eu chiar vreau sa vad vs 1.4 stock sau max cu soft.
Originally posted by fanrenault View PostMa distram ce acceleratie tare,sa ajungi si cu a 5.a la 6000 rpm Te apuca rasul,...................
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View PostDaca tot erai increzator ca il bati pe dny, din ce cauza nu ai incerca si cu un amarat de 1.4 stoc?
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostNu cu tine sa se dea, tu ai mai mult de un soft nevinovat.
Eu chiar vreau sa vad vs 1.4 stock sau max cu soft.
Gaseste el pe cineva prin bucuresti cu care sa se dea.
Comment
-
Originally posted by fanrenault View PostMa distram ce acceleratie tare,sa ajungi si cu a 5.a la 6000 rpm Te apuca rasul,te iai pe autostrada cu nush ce masina scumpa si te ti in spatele ei si nu mai ia avans cea din fata
Comment
Comment