Originally posted by alessandro
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
gazul e pentru gatit si incalzire
Motorina pentru spalatul motoarelor pe benzina cand sunt desfacute
Iar masinile merg cu benzinaLast edited by lau911; 3 July 2012, 21:52.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Octaviane,mai ai contul de pe youtube?
Originally posted by alessandro View Postdu te cu octavian si vezi cat de brutala e puterea aia
mai cunoastem o gramada cazuri de puteri brutale
Am condus 1.6 16v, si e foarte nervoasa.
Comment
-
Am un nou cont ca am uitat parola la celelalte.
Daca ai ceva clipuri baga, eu tot timpul am bagat, cu demaraj si alea alea.
Si ai dreptate, 1.4 cu greu ajungela 160-165/h(nu conteaza asta), dar tot vreau sa facem o proba de demaraj, cum vrei tu, cu plecare de pe loc, cu start lansat, etc.
Eu prefer start lansat sa nu ne f..tem abreajele, dar facem oricum.
Sunt constient ca 90 cp sunt mai multi ca 75, dar sa vedem cata distanta imi dai...cum ai spus, tu lejer ajungi la 160/h...
Comment
-
Sa stii ca si eu sunt curios, Mai ma luam si eu cand mergeam pe la timisoara cu unele masini,....Si cineva mai vrea din cunsotinte,sa probabm,el cu smart 0.6 ,zice ca ma bate pana la 0.100 de ma omoare si am mers cu smartul lui si nu simteam deloc nerv,blana incepand cu trepate 1 ,,si mai ma uitam 0-80 si ma rugam sa ajunga acolo,nu ii dau sanse nici pana la 60 nici la stratul de pe loc macar Si loganu 1.4 e mai nervos decat smartul ala Ca are si logan,si mi.a palcut cum mergea
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View Posteu il astept la bucuresti si mai astept pe cineva sa ia o decizie si ...Last edited by al!n; 3 July 2012, 22:18.
Comment
-
Originally posted by fanrenault View PostMai sunt curios sa imi pun masian si pe dyno sa vad ce rezultate scoate cum intra cuplul,........................
Asa cum am spus, discutia nu se dizolva ca la Ponta cu plagiatu, de cate ori te prind, te intreb ))
Pana la dyno hai sa le punem pe asfalt sa vedem cum trag...
1.6 al tau pe gaz si 1.4 al meu cu peste 100000 km
Comment
-
@fanrenault: las-o moarta, ca n-are rost. 16v de-abia scoate 6 secunde si ceva pe 80-120 in tr3, ce mama dracu' de cuplu simti tu la 50 in tr4? ac care urca rapid? care, ala de la consum instant? ala ar fi singurul care ar putea sa urce rapid, daca ar exista. mai rapid decat asta, am eu o scula care face 0-115 in 2 secunde: cantarul vorbim de lesinaturi si credem ca-s rachete. 16v poate e brutal comparativ cu 1.4 sau 1.2, fata de 1.6 nu e mult mai rasarit. e diferenta, clar, dar pana la racheta, brutal, avion, provocator de avorturi spontane, mai e mult...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Comment