o tura e la dus si una e la intors pe acelasi sector de drum, deci... ori la dus ori la intors trebuia sa se vada diferenta de nivel si in plus doar daca nu am inventat eu panta din 2 parti
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Blestemul gazului te urmareste Razvane. Am binecuvantat MLC-ul cu spiritul Distrigazului de mult apus, i-am oferit acest har, ii mai spune si voodoo!
Melcu' are axa de dci 85, de-aia are cuplul care il are pe turele medii...
Comment
-
aia de la rar ma mi-au inlocuit motorul. Saracii nu mai stiau ce motor sa scrie in carte si a zis fara serie motor si l-au schimbat
@fanrenault ti-am explicat ca o tura a fost dus si una intors deci exclus panta si strada pe care fac teste este o strada care pe vremuri venea lumea la cate o liniuta.
cat despre motorul meu ... asa e el puturos...
Pentru next stage la soft se merge la doc si se rezolva. Asta nu insemana ca vei avea vreun castig real ci doar in imaginatia ta. Masina tragea la fel si inainte de a merge la doc.Last edited by o8MeLC; 5 July 2012, 01:48.
Comment
-
azi am alergat un dci ph2, nu avea i rosu deci nu era prea mi-a pus probleme. A plecat tare de la semafor si am zis sa ma duc dupa el, deja schimbasem a 2-a si avea ceva avans. l-am ajuns relativ repede si dupa aceea statea pe mijloc si ii dadea blana ( se vedea fumul pe care il da dci-ul in blana) si eu o tineam mai lejer ca pur si simplu il impingeam. dupa 100m mi-a facut loc si am plecat repede de langa el.
Comment
Comment