Je nu face liniute, cand ne vedem, in cateva zile
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Sau inseamna ca e46 le avea un motor ratat
Avea 300mii pe bord.
Sent from my LG Optimus Net using Forum RunnerLast edited by alessandro; 14 August 2012, 21:14.
Comment
-
mai, lampa, 318 is face suta in 9.1sec, kilometrul in 30 de sec, iar repriza 80-120 in tr4 dureaza 9.5sec. deci cam ca loganul. un 318 is nou (pacat pt ei ca nu s emai fabrica) bate 16v E4, unul de >200000km poate doar sa viseze ca bate loganul. pe repriza aia in tr4 tare mi-e ca si-o fura cu succes de la lighean cand io ti-am zis ca eram cu jiji si bateam catargu' de-un cascador cu is pe deva-sibiu, ai zis ca-i imposibil. uite ca te-ai convins, cand lipsesc 10-15 cai din aia 140, e clara treaba, pe pluta sportivitatea germana. bine, si cand o fost noua, o batea renault 19, tot un ***** pansat au facut in competitiiDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
exista 318is pe E46 ? eu tare cred ca nu )
parerea mea e ca 16vul bate cu greu 318 simplu pe e36,deci cam alea sunt egale.
318is merge mai tare...
Vedeti ca mai sunt si 316 coupe care seamana cu is-urileLast edited by Cristi_Xp; 15 August 2012, 02:06.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment