tu posibil sa nu fi inteles ironia din postul meu, de unde a inceput discutia...eu atat am vrut sa zic, sa nu ne imbatam cu apa rece, ca loganul va bate mereu r19 1.8_16v. m-a mirat foarte mult si de aici am banuit si eu ca r19-le ala e cam troaca, faptul ca alin a spus ca pana la 100 pe cesurile renaultului, a stat langa el sau in fata lui. cum masina aia cand e intreaga la cap te bate in marsarier pe 0-100km/h, nu vad care-i problema. n-am contestat ca l-a batut alin pe ala, ci subliniasem (cu riscul de a ma repeta), ca in mod normal, nu ala trebuia sa fie rezultatul. si eu i-am dat fum din scurt la fiat coupe 2.0 turbo, dar din cauza lui xp, nu ca loganul meu e racheta
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
Originally posted by Seba View Postnu ca loganul meu e racheta
D-astea in oras printre semafoare intalnesti destule si chiar nu au relevanta.Cu fiatu cand mergea cum trebuie abia prindeam un laguna de 2.0 intre 2 semafoare,dar din cauza ca eu cand veneam pe 3 si sa trec tare pe langa el deja trebuia sa ma infig tare in frane ca sa fiu sigur ca ma opresc la semafor.
Alin a zis clar ca s-au dat "organizat",deci omu stia ca se da , eu cand m-am dat cu tine am plecat cu turbo din 1000 rpm ... nici n-am terminat lagul ca a trebuit sa franez.Last edited by Cristi_Xp; 14 September 2012, 02:10.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Seba View Posttu posibil sa nu fi inteles ironia din postul meu, de unde a inceput discutia...eu atat am vrut sa zic, sa nu ne imbatam cu apa rece, ca loganul va bate mereu r19 1.8_16v. ...........................
Si mi-am adus aminte ce am patit si eu cu un user acu vreun an, de m-a facut troaca de porci ca am cutezat sa spun ca am dovedit un A4 besinos. Sorry
Banuiesc, trag sperante ca nimeni nu-si face o idee generala ca Loganu MPIIJYT16VDCI16V bate in mod normal si uzual masina X de o suta si nu stiu cati cp, etc.
Da' nu e vina mea ca ala are masina mai potenta si el e mai habarnist din fire (dar se crede Schumi) si se intampla intamplarea.Last edited by Octavian; 14 September 2012, 17:57.
Comment
-
-
Facea 8 sec de noua. Hai sa punem in calcul vreo secunda de la uzura motorului (presupunem ca era mai cazatura) si mai punem o secunda din cauza cutiei schimbate (o tiganie nereusita) si mai puneam vreo secunda nepriceperea soferului )))
Atunci se explica de ce Alin a stat pana in aprox 100/h langa acel Reno19, dupa care lua avans Renoul.
PS: un alt expemplu, am facut eu vs 1.6 mpi care tragea bine(un pic tiganita), imi dadea cam una masina, am facut schimb de masini, pai efectiv m-am jucat cu el (el cu masina mea), fara sa trag la blana de 1.6 il tineam la curu meu.Last edited by Octavian; 15 September 2012, 17:25.
Comment
-
Si ii mai aud pe unii ca nu e diferenta intre 1.4 si 1.6 Motoare bune calitativ sunt ambele,dar puteri diferite,nu ai cum sa spui ca nu e diferenta ca multi au simtit diferentele. Si nu e de ras daca 1.4 e mai slab decat 1.6 1.2 tce de 115 cai se joaca oricand cu 1.6 16v,deci nu e de ras,astea sunt motoarele
Comment
-
1.2tce se joaca cu 16v cam cum se joaca 1.6 cu 1.4chipuit. adica se caca pe ele amandoua motoarele si dupa 1km, unul e cu 5 m in fata cedluilalt. mirific de-a dreptul, sau umilitor, dupa caz, depinde la ce motor te uiti va imbatati toti cu cuplul si uitati de cai, sau ca o diferenta de 10 cai intre doua motoare de 1000cp nu-i totuna cu o diferenta de 10cp intre un motor de 1cp si unul de 11cpDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
1.2 are si cuplu ,bun 190 nm dar si 115 cai putere. 103 cai per tona la 1.6 16v si 112 cai per tona (sa zicem ca e pus 1.2.ul tce pe aceeasi caroserie ) Il bate si pe reprize,si pe lung (turatii) Ca are turbo bineinteles.daca pui turbo pe 16v 1.6 e logic ca dupaia e batut 1.2.ul si to asa. Puterea isi spune cuvantul.
Si o secunda in plus sau in minus se simte. ;)
Comment
-
Originally posted by Seba View Post.................................sau ca o diferenta de 10 cai intre doua motoare de 1000cp nu-i totuna cu o diferenta de 10cp intre un motor de 1cp si unul de 11cp
Comment
Comment