Azi dim am gasit pe drum un logan 1.6 cu nr b nu stiu cat axn (poate este p forum) . Am vazut ca are jante pe 17 si am zis sa il provoc putin . Diferenta de greutate chiar s-a vazut . Eu am loganul cu pachet rally (chel) chiar si fara rezerva (furata) soft si admisia sport (tubulara inox) si pot sa spun ca pana in 100 diferena o facea soferul . Eu tot am ramas de parere ca 1.4 chel si remapat face fata unui 1.6 cu servo ac .. Ambele cu roti de fabrica . Diferenta o face soferul .
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Sau poate din aerodinamica, sau poate din greutate, sau poate ... http://www.youtube.com/watch?v=rhd2zeWKz90
Comment
-
Sambata trecuta mergeam linistit cu nevasta-mea si o prietena in masina pe un bulevard linistit, si la un semafor am dat de doi pusti cu un 1.4 care aveau chef de liniute da n-aveau cu cine probabil, ca toata lumea se dadea din calea lor, si uite asa din cauza lor am ajuns pe la 5500 rpm de s-a facut liniste in masina(ca idee nevasta-mea nu suporta cred mai mult de 4000 rpm). In ezitarea mea(sa-i dau sa nu-i dau blana) s-a dus loganul lor o masina in fata si apoi blana si i-am ajuns si in dreptul lor apoi alta ezitare din cauza unui risc (un caine cu tot proprietar in fata mea pe la 90 kmh) si pe la 100 kmh s-a terminat joaca sa zic cu vreo 2 masini in fata(n-am analizat prea mult, a fost doar de fun, si e posibil sa fi incetinit si ei spre final). Oricum nu prea mai am indemanarea de al'dat'(cu batranu' 1.4 era parca mai fun)
Comment
-
Cursa DRAG si DRIFT -Baneasa -B U C U R E S T I !!!
13 - 14 OCTOMBRIE 2012
nu am mai multe informatii ......sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by andreyi View Post............................ Oricum nu prea mai am indemanarea de al'dat'(cu batranu' 1.4 era parca mai fun)
Lasa ca nu se pierde asa usor indemanarea, esti doar mai constient de ceea ce se poate intampla, ceea ce e foarte bine.
Asa sunt si eu (eram mai cretin pe la 20-22 ani) si asa suntem mai multi la care creierul imbatraneste intr-un mod firesc.
Oricum...si acum daca uit sa-mi iau medicamentele iese nasol cateodata (adica preponderent zona rosie la turometru, aia imaginara )) )
Comment
-
Logan 1.6 MPI GPL (evacuare cap coada si soft ) VS Logan 1.6 16v GPL stock ... egali . Sunt foarte multumit de rezultat avand in vedere ca eu am si ambreiajul care patineaza umpic ... ( 245.000km cu ambreiajul original )
Comment
-
pe benzina ...
O sa mai incerc, dupa ce schimb ambreiajul !
Comment
Comment