If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu m-am luat cu un prieten cu DCI 85 Pick-up si mi-a dat de n-am avut aer, pe fiecare treapta, si i-am scos pistoanele prin capota .
Nu stiu de ce are timpul 0-100 km/h la fel ca 1.4 mpi, pentru ca pe 0-100 km/h cu un 1.4 mpi stock nu-l mirosi .
Sa scriu si eu pe aici cateva rezultate de sapt asta ...
Eu VS Renault Laguna 2.0 diesel 140cp .... 2-1 (pana la capat de a3a am cam juma' de masina avans, in viteza mare ma face . Odata am plecat eu prost, mi-a dat cam 1 masina pe 400m )
Eu VS Golf 4 1.9 TDI modificat 3-0 .... (sta cu botu' la aripa mea din spate, cand aveam rotile de vara il bateam rau de tot )
Eu VS Bmw e46 coupe 1.8 120cp 2-0 ... ( 1 masina jumatate iam dat )
Eu VS Logan 1.5 dci 85cp remapat 1-0 ...( aproximativ 2 masini iam dat )
Eu m-am luat cu un prieten cu DCI 85 Pick-up si mi-a dat de n-am avut aer, pe fiecare treapta, si i-am scos pistoanele prin capota .
Nu stiu de ce are timpul 0-100 km/h la fel ca 1.4 mpi, pentru ca pe 0-100 km/h cu un 1.4 mpi stock nu-l mirosi .
Daca nu-l mirosi posibil sa aiba ceva resoftare, altfel trebe sa stai langa el, chiar daca nu castigi.
Asa am facut eu cu dci 85 cp remapat si nu intelegeam de ce nu-l miroaseam cum spui inca de la schimbare tr II, nu mi-a spus ca are remapare, abia dupa ce m-am rupt tot am aflat.
Eu VS Renault Laguna 2.0 diesel 140cp .... 2-1 (pana la capat de a3a am cam juma' de masina avans, in viteza mare ma face . Odata am plecat eu prost, mi-a dat cam 1 masina pe 400m )
Eu VS Golf 4 1.9 TDI modificat 3-0 .... (sta cu botu' la aripa mea din spate, cand aveam rotile de vara il bateam rau de tot )
Foarte bun rezultat. Ma bucur sincer pt tine, chiar daca eu nu cred rezultatele tale. Insa cum nu am niciun fel de experienta in acest domeniu, nu sunt in masura sa ma dau cu presupusul.
"... nu ma dau nene" .
@Cezar & Lau: tot anemice sunt ambele motorizari pe Logan, parerea mea. Pentru mine nu trag! Sunt motoare bune sa te misti, dar comparam la o intrecere, strict ce se intampla daca ambele masini sunt de fabrica, fara vorbe de genul "daca si 1.4 ar avea turbina...", pai sa aiba si apoi vedem, eu unul n-am vazut), comparam ce oferea fabrica.
Foarte bun rezultat. Ma bucur sincer pt tine, chiar daca eu nu cred rezultatele tale. Insa cum nu am niciun fel de experienta in acest domeniu, nu sunt in masura sa ma dau cu presupusul.
E problema ta ce crezi !
Pai si atunci daca nu cunosti de ce te dai cu presupusul?
Pleaca mai bine ala care stie sa manuiasca mai bine cuplul pus pe gheata (si aici chiar nu-ti trebe cuplu de dizal) si care are cauciuce mai bune ))
Iarna e frumos la semafor daca esti echipat corespunzator si unu cu un Tuareg sau X5 etc vrea sa arate la lume ca el e Zeul pe gheata/polei chiar si cu gume de vara...si demareaza mai prost ca un Trabant cu toate sistemele lui si toate rotile lui motrice.
Tu nici cerneala uscata pe permis nu o ai si vii cu d-astea?
La nfs the run, unde ai reusit performantele alea? ))
Pleaca mai bine ala care stie sa manuiasca mai bine cuplul pus pe gheata (si aici chiar nu-ti trebe cuplu de dizal) si care are cauciuce mai bune ))
Iarna e frumos la semafor daca esti echipat corespunzator si unu cu un Tuareg sau X5 etc vrea sa arate la lume ca el e Zeul pe gheata/polei chiar si cu gume de vara...si demareaza mai prost ca un Trabant cu toate sistemele lui si toate rotile lui motrice.
sunt "the boss" cu Dusterul 4x4, echipat cu AT-uri de iarna (Toyo). Are jegu' o plecare...
@dny, nu cred ca e vremea sa te apuci de linii. Faci cum crezi, numa asculta si de batrani. Invata sa apreciezi ca ai prieteni mult mai mari si mult mai experimentati care discuta cu tine si te invata de bine. Cand mi-am luat eu carnetul nu stia mai nimeni ce-i aia liniuta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment