nu-i asculta ma... sunt 2 invidiosi ca iti trage masina. Totusi centura uneori e buna. Te astept la test sa vedem ce poti. Noi l-am invatat? Cine se dadea pe kisselef cu gazu? Ne-am dat noi cu el ? Totusi e major si isi alege ce sa faca.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Greu sa potolesti setea daca pasiunea e mare )))
Daca dau timpul inapoi cu vreo 14-15 ani (si ma tarziu chiar, nu eram prea dezmeticit), recunosc ca Sefu ala care ne vede pe toti S-a uitat de cateva ori mai atent la mine, altfel nu mai postam acum nimic...
Se poate interpreta ca si noroc chior pt unii mai atei ) , dar NU indemanare, pricepere etc, a fost mai mult decat noroc, asa... o noua sansa la viata...
Adica grija mare cand se forteaza limitele masinii si limetele indemanarii proprii
Mai in prezent nici macar organizat nu mi-am fortat limitele proprii, pt ca nu m-a ajutat masina nu de alta
Comment
-
E bine ca totusi sa nu-i indemnam pe cei incepatori la astfel de festivitati (illegale) asta daca intreadevar suntem colegi si ne pasa de cei din jur.
O zi buna!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
-
DNY: lasa viteza mai moale acuma, nu e tocmai asfaltul potrivit pentru alergat, cand or fii 40 grade afara atunci macar mai ai o sansa, dar acum frana nu are nici un efect pozitiv, pe cati dintre noi ne-ai vazut tu iarna la liniute?Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Nea Vasile citeste amuzat, acum, pe forum. Mi-a zis mie! Imi amintesc si eu de Puma!
Comment
-
cel mai cuminte sunt acuma ) ...
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View PostSe potoleste repede DNY, doar ca nu l-a bagat nimeni in gura lui Nea' Vasile ...Originally posted by dsign View PostNea Vasile citeste amuzat, acum, pe forum. Mi-a zis mie! Imi amintesc si eu de Puma!
Alooo Dany,,te mananca pielea sa te dai ?
Stai potolit si asculta de batrani (vorba lui Dsign)!
Melcule si altii de pe aici mai tineri ,,,nu mai invatati baiatul la prostii!
Daca Doamne fereste i se intampla ceva lui Dany(lasam masina ca e fier) sigur nu va pasa.
Daca va pasa de el invatati-l de bine si nu sa se dea cu masina de garduri, ca doar are permis de putin timp.
Plus ca e si tanar ca are 18 ani si mai ales iarna pt incepatori este nemiloasa!
Comment
-
dny, sezi calm. stiu ca e bine cu carnet, dar e rau fara, si mai ales fara altele gen mainei, picioare. jobul nou ma plimba mult prin tara si am vazut destule grozavii...n-as vrea sa te vedem, Doamne-fereste, pe la stiri. ai o viata intreaga inainte de linii, curse si altele. Colegii iti vor numai binele, asa ca te rog sa ii asculti.
iar la vara, cand o fi uscat si mai ajung la bucuresti, poate dam un 400m
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postdny, sezi calm. stiu ca e bine cu carnet, dar e rau fara, si mai ales fara altele gen mainei, picioare. jobul nou ma plimba mult prin tara si am vazut destule grozavii...n-as vrea sa te vedem, Doamne-fereste, pe la stiri. ai o viata intreaga inainte de linii, curse si altele. Colegii iti vor numai binele, asa ca te rog sa ii asculti.
iar la vara, cand o fi uscat si mai ajung la bucuresti, poate dam un 400m
Ma bucur ca a lasat-o moale cu viteza excesiva, vad ca intelege usor usor si nu forteaza pe curbe cu viteza.
Comment
Comment