Originally posted by Doc
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Vorba lu` MatheoAttached Filessigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
poti sa iti dasi seama ca un logan e 1.6 16v ...dupa multe alte indici , nu numai dupa emblema ......comentariul tau a fost rautacios si fara rost .sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by sorinacho View PostSi cum ti-ai dat seama ca era 16v? I-ai vazut emblema pe grila radiatorului?
Uite la asta nu m-am gandit cand am trecut de el la plecarea dea semafor. De fapt, cred ca l-a agitat manevra mea de crosetare a celor adormiti la plecarea de pe lor. Cum de mi-am permis sa ii ies in fata, cand de fapt el a fost primul la semafor. Uite de asta am vazut ca era 16 volti.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Asta e cea mai nasoala treaba, mai ales dimineata, si eu crosetez dar fara sa caut ceva, defapt caut sa ajung la lucru. Problema este ca si ceilalti cauta aprox acelasi lucru (sa ajunga la servici) dar intr-un mod mult mai domol, chiar nu inteleg daca s-a facut verde de ce nu accelerezi macar decent pana la 50-60/h ??
Sau daca iese unu din dreapta de ce nu accelereaza sa ajunga relativ repede la fluenta traficulului?.....
Normal ca fac joglerii si normal ca se mai prinde unu de mine care crede caam chef de raliu cu 50-70/h.
Comment
-
Mie imi place sa ii enervez pe cate unii in trafic. ATR-ul nu arata nici pe departe ca o masina care poate ceva. Multi vad eleronul si au impresia ca l-am cumparat din targ de la Autovit.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment