Reinvie curseleee yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, spoort!!!
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
-
Ne dam cezar cu cea mai mare placere. Nu ma dau sa castig nimic ci doar de fun. Nu sunt genul sa ma laud sau sa scot ochii nimanui. Nu m.am dat niciodata pentru a imi bate joc de cienva. Ma dau pentru distractie. E adevarat ca daca nu ai o masina competitiva nu ai cu ce sa te dai si doar ramai cu gandul. Din acest caz masina a primit cateva modificari. Preconizez ca am undeva la 90 de cai dar ajutat de greutatea in minus fata de alte masini voi avea un avantaj.
Daca astazi ai timp ne intalnim si tragem linia. Astept si pe altii pur si simplu vreau sa vad unde se situeaza masina si accept orice provocare.
Comment
-
Din alt motor de 1.6+soft , volanta de 1.4 (usoara), nu o arde ca voi cu discuri de Van de 6 kg bucata are de 3,5 kg normale ....si uite asa v-a mirati toti de ce ii trage masina
Motorul lui de 1.4 e de vanzare pe Patrutuning ....acuma mi s-au legat mie sforilesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Pe mine m-a umilit un Fiat Punto d-asta ca in poza(numa era alb si cred ca la doua usi).
Adica nu l-am putut lua, pe 1 si 2 a plecat din spatele meu si mi-a ajuns pe la portiera fata (tr II capat) apoi pe tr III pana la ~100/h a stat acolo si a trebuit sa franez si l-am pierdut in aglomeratie, nu l-am mai ajuns ca obstructionam traficul.
Pe o liniuta oragnizata cred ca era mai bun
Ce drac de motoare are Punto, e stiu de 1.2 am mers cu el, e destul de lesinat, ceva mai lesinat ca 1.4 Logan.Attached Files
Comment
-
"1.4 cu soft" (melc) vs 1.6 mpi + soft + gaz, lansat de la 1500, 2000, tr 2: 3-0 melc, cu diferenta de 3-4 masini
"1.4 cu soft" (melc) vs 1.6 16v, lansat de la 1500, 2000, tr 2, tr 3: 3-0 melc, cu diferenta mai mica. 2 16v diferite, ambele stock, fara drept de apel batute.
Raspunde foarte bine masina lui melc la turatii mici.
Eu am ramas mut
Bv cumetre, si poate ne si spui intr-un final ce i-ai facut. Asta, cand vrei tu sa o faci.
Comment
Comment