Asa se vb pe aici si despre logand dci vs mpi ....aduceti orice logan diesel stock si garantat nu are cum sa faca benzinaru ( fara cel de 85 cp inca nu am probat)asta in conditii meteo favorabile fac cu oricine
promit ca dupa pasti o sa uploadez niste filmari
logan 1.4 mpi vs ford focus 1.4mpi ( 16 v 85 cp)
logan 1.4 mpi vs golf 4 1.9 tdi ( 90 cp)
logan 1.4 mpi vs golf 5 1.4 mpi (75 cp) acesta chiar a fost urat nu vreau sa exagerez dar eu zic ca un oltcit TRS acela in 5 trepte nu are ce sa faca din el cred ca e cel mai prost motor facut de vw pana acuma
logan 1.4 mpi vs ford focus 1.6 mpi ( 105 cp dac nu ma insel ) asta ma facut dar la fractiune de secunda ...la facut dupa aceea un prestige urat de tot
loganul are 55 kw cea ce inseamna cam 71 cp dar este usor ce nu e de inteles are 970 kg e foarte usor
promit ca dupa pasti o sa uploadez niste filmari
logan 1.4 mpi vs ford focus 1.4mpi ( 16 v 85 cp)
logan 1.4 mpi vs golf 4 1.9 tdi ( 90 cp)
logan 1.4 mpi vs golf 5 1.4 mpi (75 cp) acesta chiar a fost urat nu vreau sa exagerez dar eu zic ca un oltcit TRS acela in 5 trepte nu are ce sa faca din el cred ca e cel mai prost motor facut de vw pana acuma
logan 1.4 mpi vs ford focus 1.6 mpi ( 105 cp dac nu ma insel ) asta ma facut dar la fractiune de secunda ...la facut dupa aceea un prestige urat de tot
loganul are 55 kw cea ce inseamna cam 71 cp dar este usor ce nu e de inteles are 970 kg e foarte usor
Comment