If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai explica fenomenul! De ce in WOT, ECU inca mai face ajustari?
Nu de alta, dar de la Seba am inteles fenomenul, este inginer si lucreaza chiar la Renault in proiectare. De obicei este impartial si explica pe intelesul tuturor.
Tu vii si imi spui de o povestioara ce s-a intamplat, cand puteau fi altele cauzele.
In WOT nu exista ajustari! Deci, ce s-a intamplat atunci?
Eu cred ca o masina "lesinata" vs o masina "alergata" in WOT au aceleasi performante.
In mers de zi cu zi, da, se modifica curba de cuplu, ca mai intervine ECU lui peste.
Dar in WOT, cucu ajustari.
Deci, tu vorbesti despre cum a simtit-o proprietarul in mers obisnuit (nu vad om care sa ia masina si sa o tina in WOT, dupa care wow...mare schimbare), iar eu vorbeste despre mers cu acceleratia la podea.
Pai nu am spus ca o lasam in podea si degeaba? Depasirile nu le-am facut cu jumate de acc.
Eu stiu f bine cum tragea cu acc in podea cand am luat-o in primire si cum tragea dupa 50 km.
In fine, teoria ca de obicei bate practica (la noi) in teorie o lasam asa ca nu conteaza daca e alergata sau nu masina resp daca o calci la podea, trage la fel ca una alergata.
Practica o mai lasam de-o parte ca nu are asa importanta.
fanatism ... diferente de 2 cai frumosi dar voi le simtiti maxim.Before...caruta,after desfundat jigleru ...ferari.Astea sunt sechele de la vechiile dacii...inca.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Daca avea catalizatorul infundat si avea si un A/C fata de a lui Octavian e normal sa traga mai prost.
A tras prost la inceput, indiferent daca o bagam la podea sau nu, dupa 30-50 km avea alt demaraj.
Daca si o persoana neavizata a sesizat treaba asta, nu a fost vorba de impresii.
Nu mai am impresii dupa 6 ani de utilizare.
Ca si o paranteza intr-adevar masina in discutie rar vede 4500-5000 (nu mai zic de limitare) si 90% se merge in oras cu ea.
Preponderent 2000-2500 rpm si cam atat.
tavi, si eu am observat chestia asta, desi multi sustin ca nu-i asa. dupa ce o "frigi" 30-40 km, merge altfel, si in wot, si normal. este explicatia pentru care mi=-o luam asa rau de la speedu' pe vremuri. pana si CGK-ul a constatat asta cand s-a dat personal cu masina mea. chiar si fara catalizator, daca nu ma dau la ea o vreme merge mai puturos. dupa drumuri lungi cu depasiri in 6000 si mers constant la peste 3000 de ture, se infige altfel si in oras.
Treaba cu mersul puturos am simti si eu.
E ca si cum masina ramane setata sa mearga la economie iar cand vrei sa dai in ea isi aminteste mai greu cum e sa mearga mai sportiv.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment