If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai cam da , ar trebui sa ieie ceva distanta anonimboy ...depinde de sofer
tzony in schimb pierde sigur cu baiatu cu opelul daca are motor de 1.8 , pierde si cu 1.6 dar cu 1.8 sa fim seriosi
ma barfiti, asa-i ? )
bai cam stiu ca ma face,dar ii fac cunostinta piciorului meu cu fundul lui si castig ))
acu serios vorbind, abia astept...maine poate ... sa vad cum e si vremea
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
cam asa e octavian ajungi la felix ?sau la sibiu in vara?
Nici nu mai stiu cronologia.
Poi la Felix ne vedem (poate si la Sibiu, dar acolo mai greu).
Oricum prin cucuruz te dovedesc, fac o linie cu creta foarte faina
hmh esti bun la desene cu creta ?)) mie imi place sa trag linii lungi sau sub forma de circuit , oricum doar adrenalina sa fie fara risc ...se intelege ce vreau sa zic , daca is eu is eu nu altii
KYD-ule si FBL lasati naiba disputele dintre voi,pentru ca nu aveti nimic de impartit.Ne intalnim ca sa discutam despre problemele masinutelor si ce se mai poate face la ele ,nu sa ne intrecem.In urma intrecerilor au de suferit masinutele,poate si voi(ceea ce nu va doresc).M-ai ganditiva la ce vreti sa faceti?
Am testat si eu in seara asta "caruta mea" cu o dacie nova(motor 1.4 renault)...ce a iesit...egalitate perfecta pana in treapta III la 110km/h m-am oprit.
Deci cam astea sunt performantele unui dci cu 90cp...avand performanta 0-100km/h la 13sec la fel ca o nova sau un logan cu aceeasi motorizare 1.4.
Supercar trebuia sa mergi mai sus de 110 sa vezi unde apare diferenta intre cele 2 masini. Descrie cum a fost de la treapta I pana la a III-a care a tras mai bine Loganu sau Solenza ?
Am testat si eu in seara asta "caruta mea" cu o dacie nova(motor 1.4 renault)...ce a iesit...egalitate perfecta pana in treapta III la 110km/h m-am oprit.
Deci cam astea sunt performantele unui dci cu 90cp...avand performanta 0-100km/h la 13sec la fel ca o nova sau un logan cu aceeasi motorizare 1.4.
Dupa ~100-110 te-ai fi dus in fata lui. Acolo se vede clar care e mai tare.
Aasa am vazut si eu cu 1.6 si dci 85 cp (doi membri la o intalnire au desenat niste liniute) pana pe la 100/h ma tineam de ei, dupa care desigur ca se departau
PS: ALY_N - pai ce sa ma ajuti, ca daca desenezi tu liniute eu mai mult de incurc, sterg tot in urma ta
Oameni buni, treziti-va la realitate, nu aveti decat LOGANURI, nu masini de curse.Loganul este o masina de zi cu zi, buna pentru a te duce din punctul A in punctul B.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment