Originally posted by darksid3
View Post
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Fara DPF se comporta ca orice tractor. Oricum, ideea era ca un DPF in stare de functionare corecta nu are voie sa aiba funingine sau sa scoata fum in nici o situatie. Cu atat mai mult, sa scoata fum de locomotiva, asta indicand absenta filtrului. Faza e ca mi-au trecut ceva masini prin mana, adica mana mea, nu mainile prietenilor si nu trebuie sa ma documentez 10 minute pe Google ca apoi sa-mi trag basinile pe forum, la modul arogant ;)In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
eu vs golf 5 1.9 TDI. 0-1
a venit lansat si m-a prins pe 2 destul de jos, era deja jumatate de masina in fata si inainta foarte foarte putin. pe 3 nu a mai inaintat. Dupa am prins trafic pe banda mea si nu am ami putut mai departe. La semafor era bucuros, stateam unu in spatele celuilalt, si a plecat pe rosu nu am avut cum sa il intreb daca avea modificari masina.
Masina merge ok avand in vedere evacuarea cu catalizator.
Comment
-
Daca tot se citeste in evacuare m-am gandit so postez si eu poze cu o evacuare de 0.9 tce.
Dupa aspect pare in regula sau daca tinem cont de culoare acesteia?sigpic
Comment
-
Incet nu merg.
La 9000 nu schimb ca nu ajunge, ce bine era daca ajungea la 9000.
Evacuarea e negra de la prima 1000 km.
Si cl-ul 500 benzina are evacuarile negre.
Cred ca este normal la un turbo benzina.
Inclin sa cred ca este benzina nu ulei, am facut o liniuta cu un logan 1.4 si la final a zis ca mirosea a benzina in urma mea cand o calcam.sigpic
Comment
-
cred ca motorul tau a avut de suferit, l-ai luat la ture de la inceputul vietii lui si asta se vede ca nu e tocmai bine, n-are voie sa miroasa a benzina, mai ales la temperatura optima de functionareDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment