Asta ar insemna ca cei care au mai mult de 4 cilindrii sa intre in alte clase?.... Se complica prea mult.
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
-
Si astra . vectra , cielo ....trageau de indoiau ..aveau sub 16 jumate toate ..nici razvan nu avea sanse in fata lor ........SFI POWersigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
cum sa intre 0.9 tce la grupa C ? Probabil va referiti la coeficientul de turbo, ca astea oricum par grupe f vechi pe care nu le mai foloseste nimeni in drag.Coeficientul ala de turbo se aplica doar daca masina nu a venit cu turbo din fabrica...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Io vreau sa vad 0.9 tce vs 1.6 mpi stock.
Nu stiu de ce, chit ca fabrica da timp mai bun pe 0-100 la 0.9, as merge pe 1.6 mpi castigator.
Colegu Stoicanu nu ne ajuti sa lamurim si misterul asta, asa cum ne-ai ajutat cu multe alte curiozitati? )
Comment
-
un 1.6 cu resoft la dimsport+jante usoare cu roti putin mai mici nu cred ca aduna la cai putere mai mult de 5(sa crezi ca ai 9-10 cai din resoftare inseamna ca te minti singur), dupa parerea mea foarte realista, deci ar fi un 87 de fabrica + 5 cai frumosi din modificari undeva la 92 sa zicem unde adaugam si greutatea in plus a instalatiei gpl; tu ai 90 cp de fabrica, mare diferenta n-ar trebui sa fie daca luam in calcul si ca tu ai cuplu mai bun decat mpi-ul; in aceasta ordine de idei, cand ne dam?Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by 827sam View Postun 1.6 cu resoft la dimsport+jante usoare cu roti putin mai mici nu cred ca aduna la cai putere mai mult de 5(sa crezi ca ai 9-10 cai din resoftare inseamna ca te minti singur), ....................
Eu spun ca virgula conteaza foarte mult, si 3 cai frumosi sa ai in plus (plus cuplul mai bun), am vazut la troaca mea ce inseamna o remapare buna vs un 1.4 stock, before and after.
Pana si nevasta din dreapta (afoana ca mai toate muierile) a spus ca parca se infige mai bine, ce i-ai facut? N-a stiut ca am fost undeva sa fac ceva.
Din pacate/fericire 1.6 mpi stock in comunitatea noastra nu prea mai exista
Comment
-
Eu vs Golf 4 1.9 TDI modificat 0-2 ... (de ambele dati cand ne-am dat eu am plecat prost, distanta intre noi este cam de jumatate de masina )
Eu vs Golf 5 1.9 TDI 105cp 1-0 ... o masina avans ii dau eu
Eu vs Opel GTC 140cp + modificari 0-1 ... imi da cam 2 masini
Comment
Comment