e ceva daca ai batut is-ul ala
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Originally posted by Dany_DNY View Post.................
Eu VS Golf 1.9 TDI 1-0 ( 2 masini )
Am facut cu Flocus1 combi 1.4, la demaraj cu plecare din tr II am luat avans pe fiecare tr(distanta 5-7 masini pana in 140/h), la viteza de top identic si la fel (160+/h).
N-am fost gol, cam 100 kg in plus .
Comment
-
-
golful care te-ai dat odata cu geo era 1.6 tdi 105 cp ...asa zicea sorin ..era un golf 6sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
golf 6 1.9 TDI nu exista de 105cp ...
Comment
-
Nu am zis Golf 6 1.9 TDI ..... am zis 1.6( noua intors invers ) TDI
1.9 tdi are 90 respectiv 110 cp si s-a pus pe varianta cabrio
1.6 tdi are de 90 si 105 cp si era ala cu care te-ai dat tu ......oricum puturoasesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Astazi am aflat cel mai tare tuning. Se numeste efectul Mozart. Astazi eram cu bolidul galben CUP, cu dungi de cupa, pe bulevardul Constantin Brancoveanu ascultand muzica lui nenea Mozart la playerul din dotarea masinii marca pioneer. In drumul nostru de a face teste ne intalnim cu un Passat TDI. Noi mergeam ca oamenii, limitare treapta a 2-a, si s-a simtit jignit celalat participant la trafic ca il depasim si a accelerat ca nebunu iari noi am schimbat 3 (fara ambreiaj sa intre mai repede), timp in care incepea superba melodie Eine kleine Nachtmusik si masina a inceput sa prinda puteri sa sa recupereze vertiginos ajungand sa depaseasca passatul atat de tare incat am putut intra in fata lui pentru ca in fata noastra a intrat un bou care asculta muzica orientala sau comerciala si nu stie ca atunci cand iese in fata unor masini care merg trebuie sa mearga si el ca sa nu il impinga. La final am strigat putin la el (la motor) ca il loase valul si am zis sa mearga mai incet ca ne omoara,iar soferul a zis sa stau linistit ca are frane de VAN si cauciucuri de iarna .
Pentru DR. Cezar : acesta este um pamflet si trebuie tratat ca atare.
Comment
-
salutare...eu acuma am golf 4 1.9 tdi 101 cp, inainte am avut logan dci de 70 de cp plus soft cica undeva la 90 cp, dar nici nu se compara una cu alta, golfu zboara pe langa logan, si cand vad comuriile voastre ca faceti golfuri de 131 de cai si alea alea ma amuz sincer
Comment
-
-
Originally posted by Catalin88 View Postsalutare...eu acuma am golf 4 1.9 tdi 101 cp, inainte am avut logan dci de 70 de cp plus soft cica undeva la 90 cp, dar nici nu se compara una cu alta, golfu zboara pe langa logan, si cand vad comuriile voastre ca faceti golfuri de 131 de cai si alea alea ma amuz sincersigpic
Comment
-
Comment