Ce masina are gusterul ala?
liniute curse raliuri etc LOGAN
Collapse
X
-
Solenta aia da ma bate, eu sunt de fapt posesor de 1,5dci cel de 85 aia e personala dar din nefericire(e in service dci) umblu cu aceasta de 1,6 este ok masina problema este ca efectiv urca greu in ture fata de E4 e gatuita rau are cuplu in ture joase mai bine decat E4 plus ca masina are aproape 10000 km e noua,stima
Comment
-
Originally posted by rudy_grf View PostDani , cand te vede iar zice ca nu se da, ca ai masina mai usoara decat a lui si ca sigur nu esti stock . ( asa zicea pe celalalt forum).
Comment
-
Logan 1.6 16v stock VS Logan 1.6 16v Euro5 stock 1-0 ... Ne-am dat pe chei, de la autovit spre centura ... la 180 aveam aproape distanta sa parchez un RATB intre mine si el
Eu VS ww Golf 2.0 140cp 0-1 ... ( am stat cu botu pe la aripa lui din spate )
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View PostLogan 1.6 16v stock VS Logan 1.6 16v Euro5 stock 1-0 ... Ne-am dat pe chei, de la autovit spre centura ... la 180 aveam aproape distanta sa parchez un RATB intre mine si el
Eu VS ww Golf 2.0 140cp 0-1 ... ( am stat cu botu pe la aripa lui din spate )
Comment
-
Eu vs Logan 1.6 16v AGI 1-0 ... pana la 140 c-am juma de masina avans, dupa incepe sa recupereze el !Last edited by Dany_DNY; 31 August 2013, 05:29.
Comment
-
Laugan vs astra gsi 1.8 16v 1-0 (cam 2 - 3 masini intre noi pana la 160)
Laugan vs r5 1.8 16v(softat batea cam 8500 de ture masina , 750 kg , volant usurata de gtt ... Haos masinuta ... Am stiut de la inceput ca e a dracu rau ) 0-2 ... De pe loc ceva ne concludent pt ca am ratat a 2 si din mers imi da cam 2 , 3 masini .... Era torpila cand schimba sarea de cur in sus , la cat e de usoarasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Imaginea de pe chei ..... Geo in fata lu dny 3 sferturi de masina goarna .... Vruuuuummmmm ... Asa am vazut eu cu momaiesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Acolo eu am plecat mult mai tarziu decat Geo ...
Comment
-
Da traseu pe 50 fara catalizator a lu dani nu se pune sau asa a venit masina de fabrica?)
Comment
Comment